1-værelses lejligheder

Pæne 1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller to separate senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-suiter

Fine deluxe-suiter med en dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser med jacuzzi

Stilrene deluxe-værelser med en dobbeltseng. Privat jacuzzi på balkonen og havudsigt. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-suiter

Familie-suiterne har et soveværelse med dobbeltseng og separat opholdsrum med minikøkken og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser superior

Familie-værelser superior bestående af et soveværelse med dobbeltseng og separat opholdsrum med minikøkken og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter, der er beliggende nær havet, med en dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter premium

Fine junior-suiter premium med en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-suiter

Superior-suiter med jacuzzi på balkonen og skøn havudsigt. En dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med jacuzzi og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.