Deluxe-suite

Deluxe-suiter med balkon og havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i en fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelse med jacuzzi

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. Der er jacuzzi på balkonen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Familie-suite

Familie-suiter med balkon og havudsigt. Suiten har soveværelse med dobbeltseng og opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite premium

Junior-suiter premium med balkon og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-suite

Superior-suiter med balkon og havudsigt. Der er jacuzzi på balkonen. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.