Flisvos

Vil du bo med god beliggenhed i Sitia, og en smuk udsigt over den glitrende bugt? Så er Flisvos, et prisvenligt og enklere alternativ. Uanset hvor du vil hen, om det er til stranden, havnen, butikker, barer eller restauranter, er du der på fem minutter. Morgenmaden serveres i den lille have.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

For os ligger hotellet meget centralt da jeg er lidt dårlig gående.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 57 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Flisvos er et lille hotel i det centrale Sitia, blot 50 meter fra stranden. Her er et morgenmadsrum med hyggelig udendørs del, hvor du starter feriedagen med en enkel morgenmad. Gratis wifi på hele hotellet. Lille have.

Hotellet har også parkering, for dem der lejer en bil. Hvis du vil udforske mere af Sitia og Kreta, er der et busstoppested 150 meter herfra. Vej skal krydses for at komme til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Sitia

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa et af Sitias hoteller – et hotel med et poolområde, en lille spa og skøn beliggenhed nær stranden og centrum. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

El Greco Sitia

På det populære hotel El Greco Sitia bor du centralt blandt Sitias charmerende smalle stræder og er nær tavernaer og barer. Et svalende dyp er nær da havet og stranden ligger en kort gåtur herfra.

DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotel beliggende midt i den charmerende by Sitia. Her bor du i fine suiter med din egen private opvarmede indendørs pool eller jacuzzi samt en sauna. Hotellets beliggenhed kunne ikke være bedre, her bor du med kort gåtur til stranden og kun få meter fra centrum af Sitia hvor restauranter, cafeer og barer ligger på rad og række langs havnen.