Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 9 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
4,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Atmosfæren
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


8 ud af 10

+
Personalet
-
Meget lille værelse med det mindste klædeskab, vi nogensinde har haft på en ferie

Bekræftet køb : 2022-06-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

52% af gæsterne anbefaler

55 bedømmelser
Meget godt
 
10
Godt
 
17
Middel
 
16
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

28-09-2022

af PerK782 Albertslund, Danmark

Lokationen super

Hotellet lå på en af de bedre lokationer i Sitia - vandet og restauranterne lige uden for døren. Værelset lugtede lidt hengemt og den 140cm brede seng var simpelt hen for hård og dårlig at ligge på. Morgenmaden var ok

 
03-10-2019

af vl0705 Auning, Danmark

Godt tilfreds

Hotel Flisvos har en perfekt beliggenhed 3 min gang til midtbyen eller stranden. Meget venligt og hjælpsomt personale. Bagbygningen er rolig med gode store altaner. Et rigtig godt sted for en afslapnings ferie.

 
13-04-2019

af lonek583 Ribe, Danmark

Pænt og hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed

Hotel Flisvos er et pænt, rent og meget hyggeligt hotel, perfekt beliggende i Sitia ud mod vandet. Morgenmaden var i orden og varierede en smule fra dag til dag. Det trækker op i min vurdering, at hotellet er pænt og rent, og personalet meget venligt. Udsigten fra vores værelse var ikke imponerende, men til gengæld var det et godt værelse med pæne møbler og godt indrettet. Billedet er fra toppen af Sitia.

 
14-09-2018

af vl0705 Auning, Danmark

Pæn og ren

Hotel Flisvos er ikke et luksus hotel. Hotellet har pæne rene værelser , og man møder en venlig service som er lidt over det normale. Meget central placering i Sitia lige ved havne promenaden 3 min gang til centrum og strand , hyggelig gårdhave.

 
20-05-2018

af Flemming T Playa de las Americas, Spanien

Rart og lidt gammeldags..

Et hyggeligt og lidt gammeldags hotel, der skæmmes af det urimeligt høje støjniveau og voldsom larm fra hundegøen, specielt om natten. Hotellets lukkede gårdhave er meget velholdt med masser af grønne plander, men desværre belastet af udluftningen fra køkkenet i restauranten i bygningen ved siden af 😕