Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende indretning og planløsning. To separate senge. Alle lejligheder har minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr, samt kaffemaskine, el-kedel, brødrister og hårtørrer. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder af varierende indretning og planløsning. Et separat soveværelse med to separate senge eller en dobbeltseng og et kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr, samt kaffemaskine, el-kedel, brødrister og hårtørrer. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning. Soveværelse på øverste etage med to separate senge samt ekstraopredning. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for to ekstraopredninger i sovesofa på nederste etage. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet på øverste etage. Badekar og toilet på nederste etage. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer.