Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt og nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i hovedbygningen eller i de to bungalow-bygninger uden elevator. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Standard-værelse

Standard-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt. Værelserne er placeret i hovedbygningen eller i de to bungalow-bygninger uden elevator. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne ligger i hovedbygningen eller i de to bungalowbygninger uden elevator. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Suite

Suiter med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt. Suiten består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med mulighed for ekstra opredninger i en sovesofa. Suiterne er placeret i hovedbygningen eller i de to bungalow-bygninger uden elevator. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 46 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.