Alexandros M

  • • Rummelige lejligheder
  • • Personlig atmosfære
  • • Gåafstand til stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

I rolige Maleme vest for Chania ligger lejlighedshotellet Alexandros M. På hotellet gør personalet alt for, at du skal trives og få en rigtig god ferie. Her bor du i gåafstand til stranden og det lille centrum. På hotellet gør personalet alt for, at du skal trives og få en skøn ferie. Her er en pool med børnesektion, solstole og parasoller, og i poolbaren kan du kan købe kolde drikkevarer, kaffe og snacks.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 44 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alexandros M i Maleme på vestlige Kreta er meget populær blandt gæsterne, der bl.a. sætter pris på den familiære service. Her findes pool med børnesektion og en solterrasse med solstole og parasoller. Den fine rullestensstrand ligger kun en kort gåtur væk, og her kan du leje solstole og parasoller.

Hotellets bar lokker med forfriskende drinks, og du se tv med satellitkanaler og surfe med gratis wifi. Poolbaren tilbyder også gratis roomservice, når poolbaren har åben. Lille, enkel fodboldbane og sandbane til volleyball.

Lige udenfor hotellet er der en busholdeplads til lokalbussen, som kører til Chania by, ca. 17 km væk. Platanias har et stort udbud af restauranter, barer, shopping og natteliv, og ligger kun 4 km fra hotellet. Gratis parkering på hotellet for gæster med lejebil. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Enkel morgenmad

Morgenmaden serveres kl. 08.00-12.00. Der findes et par forskellige alternativer, som vælges fra en fast menu. Har du tilkøbt morgenmad, kan du bestille morgenmadspakke, hvis du skal på udflugt (skal bestilles en dag i forvejen).

Værd at vide

Bemærk at der er trapper op til alle lejligheder.