Alexandros M

I rolige Maleme vest for Chania ligger lejlighedshotellet Alexandros M. På hotellet gør personalet alt for, at du skal trives og få en rigtig god ferie. Her bor du i gåafstand til stranden og det lille centrum. På hotellet gør personalet alt for, at du skal trives og få en skøn ferie. Her er en pool med børnesektion som du kan koble af i, solstole og parasoller, og i poolbaren kan du kan købe kolde drikkevarer, kaffe og snacks.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gode og rare værter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 46 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alexandros M i Maleme på vestlige Kreta er meget populær blandt gæsterne, der bl.a. sætter pris på den familiære service. Her findes pool med børnesektion og en solterrasse med solstole og parasoller. Den fine rullestensstrand ligger kun en kort gåtur væk, og her kan du leje solstole og parasoller.

Hotellets bar lokker med forfriskende drinks, og du se tv med internationale kanaler og gratis wifi. Poolbaren tilbyder også roomservice, når den har åben. Lille, enkel fodboldbane og sandbane til volleyball.

Der er trapper op til alle lejligheder. Lige udenfor hotellet er der en busholdeplads til lokalbussen, som kører til Chania by, ca. 17 km væk. Platanias har et stort udbud af restauranter, barer, shopping og natteliv, og ligger kun 4 km fra hotellet. Parkering på hotellet for gæster med lejebil, kan lånes. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Enkel morgenmad

Morgenmaden serveres kl. 08.00-12.00. Der findes et par forskellige alternativer, som vælges fra en fast menu.

Har du tilkøbt morgenmad, kan du bestille morgenmadspakke, hvis du skal på udflugt (skal bestilles en dag i forvejen).

Alle hoteller i Maleme

Atlantica Ocean Beach Resort

Atlantica Ocean Beach Resort i Maleme på Kreta tilbyder en komfortabel All Inclusive-ferie. Stort og dejligt poolområde med flere pools og med sjove vandrutsjebaner for alle aldre. Afslapningen på stranden ved siden af hotellet kan med fordel veksles med en af de mange aktiviteter, der findes, for eksempel tennis, fodbold og minigolf eller hvorfor ikke tage bussen ind til Chania en aften.