Atlantica Ocean Beach Resort

Atlantica Ocean Beach Resort i Maleme på Kreta tilbyder en komfortabel All Inclusive-ferie. Stort og dejligt poolområde med flere pools og med sjove vandrutsjebaner for alle aldre. Afslapningen på stranden ved siden af hotellet kan med fordel veksles med en af de mange aktiviteter, der findes, for eksempel tennis, fodbold og minigolf eller hvorfor ikke tage bussen ind til Chania en aften.


Værelsestyper

Standard-værelser for 2 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super lækkert hotel, man kunne tydeligt mærke at gejsten var stor fra alle nu da det er blevet is...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantica Ocean Beach Resort på Kreta er et ældre, kendt hotel, der består af tre bygninger og ligger direkte på stenstranden i Maleme. Hotellet vil gennemgå en renovering af værelser og offentlige faciliteter frem til sommeren 2024. Hotellet hed tidligere Creta Princess Aquapark & Spa.

Der er tre forskellige pools ved hotellets poolområde. To større pools, et med fem forskellige vandrutsjebaner og et med mindre vandrutsjebaner til de mindre børn. For at prøve de større og længere vandrutsjebaner skal du være mindst 120 cm høj og være mindst 6 år og højst veje 120 kilo. Vandrutsjebanerne åbner ud i en pool, der er 150 cm dyb. Der er også en separat børnepool. Solstole og parasoller er tilgængelige ved pools og på stranden. Poolhåndklæder er inkluderet. I nærheden af poolområdet er en legeplads.

Hotellet har flere restauranter. Samaria er hotellets buffetrestaurant, hvor du spiser morgenmad, frokost og middag - til både frokost og middag er der vegetariske muligheder og børnebuffet. Asian Corner Restaurant tilbyder asiatiske retter. Der er også en à la carte-restaurant, hvor du kan prøve det græske køkken. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Pizza, burgere, gyros og salater serveres i hotellets Food Court. Drikkevarer og varme og kolde snacks serveres i poolbaren, og i den store bar kan man få noget godt før og efter middagen. Dresscode, lange bukser til mænd til middag.

Atlantica Ocean Beach Resort tilbyder en bred vifte af aktiviteter og sport. Bordtennis, multibane til basketball, fodbold og volleyball, tennisbane, padelbane, aerobic, bueskydning og minigolf. Børneklub drevet i hotellets regi for børn 0-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Der er et fitnessrum, for gæster over 18 år der er åbent fra kl. 10.00-17.00. Vil du slappe af, skal du besøge hotellets spa-afdeling, du skal være fyldt 15 år og her kan du finde behandlinger som massage, sauna, manicure og pedicure - alt sammen mod betaling. Frisør. Billard mod betaling. Der arrangeres aftenaktiviteter flere gange om ugen, såsom minidiskotek, diskotek og karaoke.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af 3 bygninger. Elevator i hovedbygningen. På hotellets område er der et minimarked, en smykkebutik og en souvenirbutik.

Der er mellem 0-150 meter til stranden, alt efter hvor i hotelområdet du bor. Restauranter og taverner ligger omkring 500 meter væk. Det er omkring 7 kilometer til Platanias. I omgivelserne er der supermarkeder, butikker og taverner. Gennemkørende trafik, der i nogle værelser kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Samaria, kl. 07.00-10.15
  • Frokostbuffet i restauranten Samaria, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet i restauranten Samaria, kl. 18.30-21.30
  • Èn gang pr. ophold kan middagen indtages på en af de to à la carte restauranter, kl. 18.30-21.30
  • Pizza, burgere, gyros og salater i Food Court, kl. 10.00-18.00
  • Snacks i restauranten Samaria, kl. 22.00-24.00
  • Lokale forfriskninger, drinks, øl og vin ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. Pæn påklædning er påkrævet i restauranten ved middagen. All Inclusive gælder fra kl. 15.00 på ankomstdagen og frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Maleme

Alexandros M

I rolige Maleme vest for Chania ligger lejlighedshotellet Alexandros M. På hotellet gør personalet alt for, at du skal trives og få en rigtig god ferie. Her bor du i gåafstand til stranden og det lille centrum. På hotellet gør personalet alt for, at du skal trives og få en skøn ferie. Her er en pool med børnesektion som du kan koble af i, solstole og parasoller, og i poolbaren kan du kan købe kolde drikkevarer, kaffe og snacks.