Bedømmelse af Atlantica Ocean Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 29 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Meget lidt service ved ankomst. Ved ikke, om fejlen er fra Apollo eller hotellet. Vi ankommer kl 01.30 cirka. Vores barnebarn er ikke registreret, men jeg har bekræftelsen med på min telefon. Det var ikke nok. Hotellet skulle have en bekræftelse på deres computer, før der kunne ske noget. Kun ved hjælp af en anden gæst kan vi alle overnatte, da jeg får hjælp til, at min bekræftelse bliver sendt til hotellet. Vi fik sengetøj med på værelset, og maden til 2 kunne vi godt dele. Der gik tid med det. I stedet kunne man se på min bekræftelse, lade os overnatte uden problemer, og aftale, at vi kunne finde ud af det næste dag. Uden hjælpen skulle vores barnebarn da ikke stå udenfor til næste dag.

Bekræftet køb : 2024-06-29


9 ud af 10

+
Der var rent. Personalet var venlig og hjælpsom.
-
Vi kunne ikke vide hvornår der var rengøring på værelset da det var forskelligt hver dag

Bekræftet køb : 2024-06-29


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-29


8 ud af 10

+
Maden
-

Bekræftet køb : 2024-06-22


8 ud af 10

+
Super lækkert hotel, man kunne tydeligt mærke at gejsten var stor fra alle nu da det er blevet istandsat. Alle havde en fed tur og vi kommer helt sikkert igen.
-
Værelset så større ud på billedet. Det var lidt klemt med to ekstra opredninger. Så ikke rigtigt noget negativt at sige. Noget af maden kunne godt bruge lidt mere smag, men der skal jo være noget til alle :-)

Bekræftet køb : 2024-06-15


8 ud af 10

+
Poolområdet for både børn og voksne.
-
Hotellet var Nyrenoveret med ikke helt færdigt. Mange små mangler rundt om på hotellet. KUN to elevatorer til 3 fløje, 4 etager med 16 værelser på hver etage. INGEN steder hvilken inde eller ude hvor man kunne skifte sit barn.

Bekræftet køb : 2024-06-08


9 ud af 10

+
Super personale
-
Ingen dyne til ekstra opredning

Bekræftet køb : 2024-06-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

2280 bedømmelser
Meget godt
 
1157
Godt
 
683
Middel
 
291
Mindre godt
 
89
Dårligt
 
60

5 nyeste bedømmelser

13-09-2023

af jekv2023

Gammel og slidt

Det er det værste hotel jeg nogensinde har været på. ALT er slidt, dårlig service, nærmest ingen rengøring, der mangler drikkevare flere gange om dagen. Poolen bliver ikke gjort ordentlig ren, der ligger alt muligt på bunden. Det er overhovedet ikke pengene værd.

 
08-09-2023

af Tonkitrip Nykøbing Mors, Danmark

Skuffende oplevelse

Vores forventninger var høje til denne ferie og dette hotel. Desværre er der store mangler i forhold til rengøring og hygiejne. Flere gange måtte vi selv tørre borde af i restaurant, barområderne mm. Når der skete afrydning / indsamling af brugt service ved poolen, så blev slanter af drinks og øl blot hældt ud på fliserne. Tabte is blev heller ikke fjerne, vi havde fornøjelse af de samme klistrede områder i hele vores ferie. Vi oplevede ikke på noget tidspunkt at belægningen omkring poolen blev spulet eller rengjort. Værelserne er indelukkede med dårlig lugt, der er tegn på misvedligeholdelse. Rigtig mange af solsengene var i stykker eller udslidte. Resortet har fin beliggenhed og mange faciliteter, men hvor er det ærgerligt at der ikke sættes ind på serviceniveauet og rengøring. Toiletter ved receptionen sejlede, dog fik personalet rekvireret rengøring, da vi påtalte det. Flere gange dagligt var automaterne med drikkevare tømte. Det hjalp ikke at prøve 2 eller 3 andre steder - der var heller ikke skiftet forsyning. Vi har været charter turister i ca 35 år og har været rundhåndet med både 4 og 5 stjerner på forskellige hoteller, men Creta Princess kan altså ikke tilkomme mere end 2,5. Vi kommer ikke igen her.

 
03-08-2023

af Lærke H

God pool, men maden var skuffende og for mange mennesker til at de kunne følge med opfyldning i buffeten.

God pool, men det var ikke nok liggestole til alle. Kvaliteten af maden var ikke 4 stjerner og der var lange køer til maden som heller ikke blev fyldt hurtigt nok op så man måtte vente eller gå forgæves ved buffeten. Generelt var stedet ret slidt, men flinkt og hjælpsomt personale. Der er en ganske fin spa med flinkt personale. Jeg fik behandling af Vasiliu og hun kan anbefales.

 
14-07-2023

af M9182OYtinaf

Creta princess aquapark and spa

Pakkerejse med tui all inclusive. Fantastisk ferie. Hotel var luksus rettet mod børnefamilier. Fine store pools, vandrutsjebaner (husk badesko hvis højsommer, da mine børn brændte tæerne på trapperne pga varmen). Strand helt tæt på. Igen husk badesko pga småsten. Liggestole begge steder. Der er mange liggestole ved pools og tykke bløde gratis håndklæder. Livreddere ved poolområdet. Masser af underholdning om aftenen og fx aquagym om dagen. Vi havde ro på værelset og gratis aircondition. Fint værelse. Men som mange steder sydpå er der jo ingen dyne men et lagen. Og jeg lå i dobbeltseng med min datter, der tog hele lagnet. Men man kunne jo bare have bedt om et ekstra. Jeg var afsted alene med to børn på 10 og 12 og havde kun en kuffert med, så tænkte ikke at værelset var lille, som mange skriver. Vi havde den flotteste udsigt til pool og strand fra balkon. Buffet lækker og varieret med særlig børnebuffet. Snackbar ikke på det samme niveau men der var is. Nyt tema i restauranten hver aften i den uge vi var der, så vi kom aldrig i den asiatiske a la carte restaurant for der var intet tema vi ville gå glip af. Man får ellers et gratis måltid der. Der er en souvenirbutik på hotellet og en lige overfor. Den overfor er billigst mht badedyr og har både lappegrej og luftmaskine. Der er også et spa på hotellet. Jeg fik lavet negle på tæer. Det var fint men lidt sjusket arbejde. Men helhedsindtryk på afstand var fint nok for mig. Det var nok billigere inde i platanias eller chania, men på hotellet kunne mine børn jo bedre underholde sig selv i 45 min. Der er busser til platanias og chania og modsatte vej kolombari. Sidstnævnte har ikke mange butikker og dem der er, er dyre. Men der er flot turkis vand i havet. I platanias er der mange butikker, fiskespa og restauranter. Chania er stor og der er lidt mere storbystemning. Vi så ruiner og butikker. Flot havneområde. Vi tog også en spontan tur med en båd ud at snorkle med fisk. Alt i alt den bedste ferie. Trygt og nemt. Venlige ansatte, guider og lokalbefolkning. Også nemt at tage busserne. Man kan få busplan i receptionen og kort over chania. Tina

 
04-07-2023

af 955kennethn Falster, Danmark

Dejligt hotel - men desværre “rygernes paradis” 😭

Dejligt hotel især for familiers med børn. God og afvekslende buffet, gode drinks, øl, sodavand m.v.. Et animations team der også bare gjorde alt for, at alle gæster skulle have det godt. Et lækkert område til familier med børn - med bl.a.. rutsjebaner. MEN- desværre er der ingen steder udendørs hvor man kan sidde som ikke ryger eller med børn - uden at der kan og må ryges. DESVÆRRE var det eneste udendørs sted hvor “de takkede” gæsterne for ikke at ryge var i det udendørs spiseområde. Så det vi kommer sydpå for nemlig at kunne sidde udenfor og nyde en god drinks m.v. Sammen med børn og børnebørn, er desværre fuldstændig umuligt på dette hotel. Havde de haft “ikke ryger” område havde hotellet fået 5 stjerner. Der er mange gæster fra det “tidligere Østeuropa”.