Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 79 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-24


6 ud af 10

+
Autencitet - beliggenhed
-
Jeg havde mailet med direktøren om ønske om værelse i grundplan. Han havde svaret at han havde fundet et dejligt værelse til os. Vi fik et værelse oppe på 1 sal uden skygge på altan - så vi kunne ikke være ude pga sol/varme. Mange af de værelser vi gerne ville have var ikke i brug, så vi forstod ikke hans manglende imødekommenhed.

Bekræftet køb : 2024-05-24


2 ud af 10

+
Servicen i baren
-
Det kunne virke som om værten var sæsontræt

Bekræftet køb : 2023-10-06


9 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed ift byen, meget hyggelige små lejligheder i den smukke have. Hyggeligt poolområde.Tæt på dejlig strand.
-

Bekræftet køb : 2023-10-06


8 ud af 10

+
Beliggenhed.
-
Havde ikke forventet et badeværelse med skimmel og lugt af kloak.

Bekræftet køb : 2023-10-06


10 ud af 10

+
Autencitet - meget rent ved ankomst.
-
Manglede stikkontakter

Bekræftet køb : 2023-09-29


8 ud af 10

+
Beliggenhed. lille terrasse. omgivelser. venlig betjening.
-
Morgenbuffet, rengøring for overfladisk, men damerne havde travlt.

Bekræftet køb : 2023-09-29


8 ud af 10

+
Ægte græsk
-

Bekræftet køb : 2023-09-22


7 ud af 10

+
Omgivelserne var smukke
-
Fjedrene i Madrasserne var meget tydelige og vi måtte ligge sengetæppe på for at kunne sove.

Bekræftet køb : 2023-09-22


7 ud af 10

+
Poolområdet
-
Værelset var nærmest et kælderværelse. Med 14 dages ophold var det lidt deprimerende. Vi kunne sikkert have fået et bedre værelse men vi brokkede os ikke.

Bekræftet køb : 2023-09-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

382 bedømmelser
Meget godt
 
213
Godt
 
115
Middel
 
32
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

17-07-2023

af TiaDen

Et godt hotel for familier med børn

Et dejligt hotel med en dejlig stor pool og en lækker morgenbuffet med alt hvad der behøves. Det er et meget venligt og hjælpsomt personale - især ved morgenbuffet og i bar. Selve hotellet er opbygget som en landsby, hvilket gør at det ikke virker stort. Vi boede på hotellet i 14 dage i juli, og her kunne vi se, at hotellet var meget efterspurgt af børnefamilier. Selve byen er lille med få butikker ud over diverse lækre spisesteder. Hos den lokale biludlejer lejede vi bil i flere dage og besøgte forskellige seværdigheder i relativ rimelig afstand. Der er masser af p plads ved hotellet. Over for hotellet er der en god strand, hvor liggestole indgår i pris ved køb af drikkelse eller andet i tavernen. Det blæste meget i de uger, hvor vi var der. Hvorvidt det er sådan altid ved vi ikke. Værelserne kunne godt være lidt bedre udstyret i køkkenet og sengene…ret hårde. Det er handicapvenligt. Vi kan varmt anbefale at spise på Golden Beach - nærliggende og i retning af havnen. De har lækker mad til en god pris og skønt personale.

 
12-09-2019

af Gudme København Denmark

Græsk hotel med charme

Typisk græsk - når det er bedst! Bougainvillea bugter sig på balkonnerne - haven med smukke buske. Dejlige værelser, området med pool har solstole og borde - samt en bar, hvor der det er muligt at købe små retter i løbet af dagen - tilberedt af "vores allesammens" Chrissoula. Om aftenen tager Nikos over - og tryller drinks og hygger om gæsterne. Dette hotel er for dem, der elsker det ægte græske - ikke luksus - men hjertevarme og gensyn med gæster fra andre år.

 
08-07-2019

af LouiseF1407

dejlig uge på østkreta

Virkelig hyggeligt familieejet hotel med dejlig pool under skyggende oliventræer. Vi rejste 2 voksne og 3 børn og havde en skøn uge på Villea Village. Værtsparret var søde og gode til at give vejledninger til fine udflugter (i lejet bil), dejlig morgenmad på hotellet og hyggelig lille turistby med flere gode tavernaer. Vi ville gerne undgå de største turisthoteller og danskerkolonier, og det lykkedes rigtig fint. Hotellet er ikke så stort, gæsterne er af mange forskellige nationaliteter og der er ikke overfyldt ved poolen. Toetagers huse, der ligger i den skønneste frodige have og rigtig meget for pengene. Stedet kan klart anbefales og vi kommer gerne igen!

 
26-06-2019

af poul-kreta-2019

Fantastisk Hotel med hyggelig atmosfære og dejligt personale

Vi havde booket en lejlighed på Villea Village fordi vi ville væk fra den efterhånden meget turistpræget strækning ved Chania - og hvilken dejlig oplevelse. Personalet er hjælpsomme og søde, morgenmaden er superlækker og omgivelserne dejlige. Der ligger en dejlig strand ikke ret langt fra hotellet og der er fine restauranter i området, specielt vil vi anbefale Restaurant Gusto. Det anbefales også at tilmelde sig hotellets barbeque hvor man selv skal komme med det der skal grilles, der er nemlig en fantastisk slagter i byen.

 
09-01-2018

af karinmeltofte Egå, Danmark

hyggeligt ferieophold

Et familiært,lille hyggeligt og roligt hotel med en god placering i fht strand, restauranter og vandremuligheder lige udenfor hotellet.Personalet var venlige , søde, positive,og meget imødekommende .Morgenbuffet indbydende med et stort udvalg . Værtsparret meget gæstfrie, hjælpsomme og gode til at udvide vores horisont på ferien mht vandreture, historie og kultur . Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse bland lokalbefolkningen