Villea Village

Villea Village i Makrigialos er skabt til en afslappende pause fra hverdagen. Den smukke pool er omkranset af oliventræer, der giver naturlig skygge, og snack- og poolbaren serverer mad og drikkevarer. Vil du tage en dukkert i havet, er sandstranden ikke så langt væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Autencitet - beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villea Village er et dejligt lejlighedshotel omgivet af oliventræer lige uden for Makrigialos by på det sydlige Kreta. I omgivelserne er der vandre- og cykelstier, og den smukke Pefki-kløft ligger lige bag hotellet. Byen Makrigialos er en lidt længere gåtur fra hotellet, men i den nærmeste afstand er der nogle taverner og lokale håndværksbutikker.

Poolområdet lokker med en forfriskende dukkert i poolen og afslapning i solstolene. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Ved siden af poolen ligger Fisherman Jack's snack- og poolbar, hvor man kan bestille drinks og lettere anretninger i løbet af dagen til langt ud på aftenen. Grillaftener og livemusik-aftener arrangeres nogle gange ved poolområdet.

Dart. Bordtennis og billard mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben kl. 08.00-22.00. Parkering. I receptionen kan man låne hårtørrer, strygejern og strygebræt, begrænset antal. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30.

Alle hoteller i Makrigialos/Koutsouras

South Coast

Hotel South Coast er et hyggeligt hotel i rolige omgivelser ved havet i den lille by Koutsouras. Hotellets taverna serverer det bedste fra det græske køkken, og her findes også et dejligt poolområde. Følger du stien fra hotellet, kommer du ned til stranden og det krystalklare vand.

Artemis (Kreta)

Artemis er et enklere, familieejet lejlighedshotel, hvor man altid føler sig velkommen. her hersker en ægte græsk atmosfære med skøn udsigt over havet og bjergene. Solstole og parasoller på stranden er inkluderet.