Artemis (Kreta)

Artemis er et enklere, familieejet lejlighedshotel, hvor man altid føler sig velkommen. her hersker en ægte græsk atmosfære med skøn udsigt over havet og bjergene. Solstole og parasoller på stranden er inkluderet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Trippel-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Perfekt beliggenhed og meget serviceminded personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 50 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Familieejede Artemis er et mere enkelt hotel, som ligger lige ved stranden, hvor man kan låne solstole og parasoller mod at købe noget i baren/restauranten. Strandhåndklæder er indgår. Hotellets à la carte-restaurant er åben fra tidlig morgen til sen aften og serverer kretensiske og græske specialiteter.

Gratis wifi på hele hotellet. Ind- og udcheckning foregår i restauranten/baren, som ligger to trin ned fra indgangen. Reception åben fra kl. 07.30-24.00. I nærheden af hotellet er der flere caféer, restauranter, taverner og dagligvarebutikker. For et større udvalg er der busser, der kører til Ierapetra, som ligger omkring 25 kilometer væk.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Makrigialos/Koutsouras

Villea Village

Villea Village i Makrigialos er skabt til en afslappende pause fra hverdagen. Den smukke pool er omkranset af oliventræer, der giver naturlig skygge, og snack- og poolbaren serverer mad og drikkevarer. Vil du tage en dukkert i havet, er sandstranden ikke så langt væk.

South Coast

Hotel South Coast er et hyggeligt hotel i rolige omgivelser ved havet i den lille by Koutsouras. Hotellets taverna serverer det bedste fra det græske køkken, og her findes også et dejligt poolområde. Følger du stien fra hotellet, kommer du ned til stranden og det krystalklare vand.