South Coast

Hotel South Coast er et hyggeligt hotel i rolige omgivelser ved havet i den lille by Koutsouras. Hotellets taverna serverer det bedste fra det græske køkken, og her findes også et dejligt poolområde. Følger du stien fra hotellet, kommer du ned til stranden og det krystalklare vand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

2 pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel South Coast venter et hyggeligt poolområde med to pools, hver med en mere lavvandet sektion for børn og hver med en poolbar. Solsenge og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling, kan skiftes en gang om ugen uden ekstra omkostninger. På stranden, som ligger kun 50 meter væk, er der solstole mod betaling.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgen-, frokost- og middagsbuffet med inspiration fra både græske og internationale retter, som er tilberedt af råvarer fra lokale producenter. Hotellet har også sin egen olivenolie.

Bordtennis, basketball og airhockey.

Gratis wifi over hele hotellet og på stranden. Mange trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Der er cirka 500 meter til den lille by Koutsouras, hvor der er et minimarked og et par taverner. Cirka 3 kilometer til Makrigialos og 22 kilometer til den større by Ierapetra.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Makrigialos/Koutsouras

Villea Village

Villea Village i Makrigialos er skabt til en afslappende pause fra hverdagen. Den smukke pool er omkranset af oliventræer, der giver naturlig skygge, og snack- og poolbaren serverer mad og drikkevarer. Vil du tage en dukkert i havet, er sandstranden ikke så langt væk.

Artemis (Kreta)

Artemis er et enklere, familieejet lejlighedshotel, hvor man altid føler sig velkommen. her hersker en ægte græsk atmosfære med skøn udsigt over havet og bjergene. Solstole og parasoller på stranden er inkluderet.