Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 111 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Smukt hotel og flotte faciliterer.
-
Vejret var dårligt, så de havde undtagelsesvist tilladt børn adgang til den opvarmede pool, som imidlertid var så kold, at børnene blev helt blå af at være i den. Der har konference og derfor var legerummet lukket indtil kl 15. Vi måtte derfor opholde os på værelset de to første dage hvor vejret var dårligt. Vi tog i fitnesscenteret og havde vores søn med sovende i barnevognen. Her fik vi kontant besked om, at børn ikke måtte være der, selvom der stod på er skilt, at børn under 16 skulle ledsages af voksne. Vi fik allernådigst lov til at være der men skulle gå snart han vågnede. En lille ting, men mange bække små: hotellet bryster sig af at være 5-stjernet, men da vi bad om et strygejern (som man vel kan forvente er på værelset på sådan et hotel?) fortalte de, at de ikke havde flere og ikke kunne gøre noget…

Bekræftet køb : 2023-05-27


8 ud af 10

+
God staff og pool.
-
Hvis vi vidste at der er ingen solskin på terassen i junior suite med privat pool, ville vi bare valgt en mindre værelse og spar en masse af penge. Det var ikke pengene værd at vælge suite med privat pool. Senge lagene bliver ikke skiftet hverdag. Minibar bliver fyldt kun i den først dag, så man skulle hente vand hvergang man skulle drikke. 2 a la carte restauranter var lukkede. Der er edderkopper på værelset så man kunne ikke åbne terasse dørene.

Bekræftet køb : 2023-05-19


10 ud af 10

+
Flot hotel og fantastiske medarbejdere
-

Bekræftet køb : 2023-05-19


8 ud af 10

+
Generelt rigtig lækkert, MEN dårligt spaområdet var lukket 2 dage OG MEGET lydt på værelset, man kan høre alt inde fra naboen, burde være mere lydtæt på sådan et nyt hotel.
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


9 ud af 10

+
Lækre værelse, rent, masser af håndklæder, spa afdelingen, gode senge.
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


6 ud af 10

+
Poolområdet flot
-

Bekræftet køb : 2022-10-14


7 ud af 10

+
Morgenmaden og poolområdet
-
Der er meget lydt i bygningerne. Man kan tydeligt høre samtaler fra de tilstødende værelser, motorstøj fra vejen, hunde der gør etc. Samtidig er værelserne ikke af en standard man normalt tilskriver et 5-stjernet hotel. Det er et 4-stjernet hotel.

Bekræftet køb : 2022-10-07


9 ud af 10

+
Det er lækkert, mange søde ansatte, dejlig beliggenhed og rimelig mad
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


7 ud af 10

+
Service, venlighed
-
For stort, trænger til vedligeholdelse i nogle områder selv efter 13 år. ex. rust på metal/alu,. For lang vej til værelse som ligeledes er meget lydhørt

Bekræftet køb : 2022-09-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1998 bedømmelser
Meget godt
 
1311
Godt
 
482
Middel
 
132
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

23-09-2022

af linedam_2022

Super

Dejligt hotel med god plads, lækker mad, god service og lækre værelser. Især fedt med yoga og anden fitness guidet af dygtige Ria. Skøn start på dagen ved Seaside caféen og lækkert at få god guidance i pilates.

 
04-08-2022

af Voyage29840037841 Danmark

Super dejligt sted

Vi kan klart anbefale hotellet og deres faciliteter. Super dejligt sted, med lækkert mad og venligt personale samt fantastiske omgivelser. Vi var flere gange på ferien med på holdtræning med deres instruktør Ria. Super kompetent og rar træner. Rigtig god træning. Et sted vi helt sikkert gerne vil besøge igen.

 
29-07-2022

af KSP74 Vejle, Danmark

Storslået

Absolut fantastisk hotel og ressort. Vi var to familier afsted med halvvoksne børn på 15, 17 og 18 år. Vi havde købt ophold med all inklusiv - hvilket var super skønt. Alt var inklusiv - undtagen drikkevarer ved roomservice (mad var inklusiv) og spabehandlinger - dertil kommer drikkepenge. Rene poolhåndklæder kan afhentes hver dag, hvis der de behov for det. Der er tre forskellige a la carte restauranter (asiatisk, Italliensk og middelhav) og en buffetrestaurant (som der kun var interessant når det kom til deres morgenmad). Der er også en bar, der er åben om aftenen, hvor man evt. kan spille medbragte spil. Lækkert poolområde med en stor og en lidt mindre pool. Ned mod stranden er der endnu en mindre pool - og på den modsatte side af vejen (der er en bro over vejen, der binder hotellet sammen), er der også en pool. Ved den store pool er der en poolbar der også tilbyder svøm-op-bar. Flere værelser har egen pool eller svøm-op-pool - men faktisk er det ikke nødvendigt med alle de pools, der er på området (min mening - og vi havde vores egen pool). Hotellet har også et spa-område med en pool, boblebad, sauna, dampbad, spabehandlinger og et gym. Kan anbefale en omgang massage. Jeg vil dog ønske et der var en bar / disko for de store børn - evt. fra 16-17 år og op til 21 år, så det havde et sted at mødes og hænge ud. Skulle vejen igen falde forbi Kreta, vil Avra Imperial Beach Resort & Spa absolut være en oplagt mulighed.

 
26-07-2022

af Michael H

Tredje besøg. Super fint, men én irriterende ting

Vi er endnu engang tilbage på Avra. Hotellet er super. Personalet er næsten altid super søde (alle kan vel have en dårlig dag) og er især rigtig gode med børn (min datter og søn har begge blevet båret rundt og personalet er bare super omkring dem). Vi har kun haft morgenmad hver gang, som er buffet, men super god samt der er mulighed for at få lavet omeletter. Alt i alt fantastisk. De første 2 gange havde vi privat swimmingpool og det var fedt, selvom det ikke var noget vi gjorde så meget brug af. Nok mere en ting, som passer til lidt større børn. Den tredje gang (som vi pt er på), er vi i et family room. Virkelig fint, med en stor balkon. Spisesteder er der fint af. De har en god italiensk restaurant på hotellet samt der er især én super restaurant på havnen (5 min gang fra Avra). Området er dejlig stille og rart at gå rundt i. De drinks man bestiller på hotellet, er godt fyldt op med alkohol, men smager fint. Bussen stopper lige foran hotellet og den kan man tage ind til Chania by, hvor der er en masse at opleve og gode spisesteder. Ellers anbefaler jeg at leje en bil og køre rundt i bjergene. Vi har fundet flere skønne lokationer. Det ENESTE MINUS, som vi desværre har oplevet denne gang (rejser i slut juli, de andre 2 gange var i maj), er "tyskere". Der er lagt håndklæder hver morgen og selvom Avra prøver at fjerne dem, gør de ikke nok. Endvidere oplevede vi at den gode italienske restaurant var booket hele ugen (vi spurgte om bord første aften). Vi kom tilbage om aftenen og der var massere af plads (så formoder at "tyskere" har booket på flere steder, så de kan vælge og vrage). Alt i alt, et super sted, men jeg er godt nok træt af det tyske uopdragne folkefærd

 
24-10-2021

af Tim P

Afslappende familie ferie

Boede her en uge i uge 42. Sidste uge inden hotellet lukkede ned for sæsonen så belægningen var kun omkring 20 %. Hotellet ligger meget fredeligt nær vandet i en lille lokal by hvor der ligger flere restauranter langs vandet. Vi boede i et Family room, som havde en stor dobbeltseng og to enkeltsenge til vores børn, et stort badeværelse med både badekar og brusekabine og en stor balkon. Vi havde valgt helpension da det kun kostede et mindre tillæg, og maden holdt en meget høj kvalitet over middel sammenlignet med de 5 stjernede hoteller vi tidligere har boet på. Der er gratis parkering på hotellet, tennisbaner til fri afbenyttelse osv. Stranden er stenstrand så medbring evt. badesko, der er ca. 30 solsenge på stranden til fri afbenyttelse. Der var meget rent og fint overalt på hotellet, personalet var venlige og imødekommende. Alt i alt et veldrevet hotel som vi gerne kommer tilbage til.