Bedømmelse af Avra Imperial

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
5,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Blue Dong
-
Restaurant i midten af poolen, at de udlejer omformer til elstik. Mere høflige

Bekræftet køb : 2021-07-11


5 ud af 10

+
Hoved- poolen /værelset
-
Servicen, maden og solsengene

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


9 ud af 10

+
Pool området
-

Bekræftet køb : 2021-07-03


10 ud af 10

+
Pool, morgenmaden
-
Indendørs spa kunne godt åbnes.

Bekræftet køb : 2021-07-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1773 bedømmelser
Meget godt
 
1155
Godt
 
444
Middel
 
111
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

23-09-2020

Indlæg af madsen8240 Århus, Danmark

Helt igennem et fantastisk ophold, opfylder alle corona foranstaltninger rigtig godt

Vi vil gerne fremhæve personalet, især Nola for fantastisk betjening, og Nikos for fantastisk mad på Al Fresco. Og Marta en lille solstråle ved morgenmaden , sød og hjælpsom, virkelig god betjening, tak for denne gang :-)

 
30-08-2020

Indlæg af MilleF20192 Odense, Danmark

En skøn oplevelse

Vi havde en skøn uge på Avra trods restriktioner. Hotellet havde dog helt styr på forholdsregler og rengøring, så vi følte os meget trygge. Det er et super flot hotel med flot arkitektur, hvor der virkelig er gjort noget ud af at gøre omgivelserne smukke og storslåede. Heldigvis lever hotellet op til det, man føler sig lovet. Der er alle steder meget rent, ryddeligt og pænt. Personalet er super venlige og imødekommende. Der mangler ikke noget af nogen art! Maden var også rigtig god. Vi havde halvpension, og kvaliteten af både morgenmad og aftensmad var god. Morgenmaden var nærmest overdådig. Aftensmaden blev dog en smule kedelig efter nogle dage, da der ikke er så meget variation, selvom alle retterne var velsmagende. Men tilbehøret var det samme hver dag, og kødet var bare en afart af menuen dagen før. Lidt tamt i længden, uanset hvor godt det smagte. Området er ikke det fedeste. Der er ikke ret mange restauranter eller barer uden for hotellet. De små restaturanter langs havnen er fine, men generelt mangler der lidt stemning. Det er også et meget faldefærdigt lokalområde (selvom hotellet er tiptop!) med rodede matrikler, afskallet maling og gamle bilvrag i forhaverne. Hvis man vil have natteliv eller shopping, er dette heller ikke stedet. Man bør leje en bil eller finde en anden lokation, hvis man vil opholde sig meget uden for hotellet, for der er ikke ret meget at komme efter i Kolymbari. Alt i alt en fantastisk oplevelse, som helt klart levede op til forventningerne. Den sidste stjerne får de ikke alene grundet den dårlige beliggenhed og manglende variation i aftenbuffeten. Vi kommer gerne igen (men så bliver det med lejebil alle dagene i stedet for kun de tre, vi tog).

 
25-09-2019

Indlæg af mariemI9467WU København, Danmark

Fantastisk sted!!

Super dejligt hotel! Der mangler ingenting og personalet er super søde og top serviceminde. Der er dejlig luft ved poolen så alle kam være der. Buffeten er overdådig og til alle måltider er der kæmpe kage og dessert udvalg.

 
21-07-2019

Indlæg af lotzs Svendborg, Danmark

Bedste uge

Super lækkert hotel, dejlige pools og lækker morgenmad, gode værelser. Vi havde værelse med delt pool, meget dejligt og med formiddagssol. Venligt personale. Stenstrand med store bølger, ikke for små børn men sjovt for store. Tjek ud kl. 12, vi skulle først med bus 19:25. For 20€ kan man benytte bad i spa hvor der også er skabe med lås. Vi lå ved poolen hele dagen, tog bad og smed det våde badetøj i kufferteren som var låst inde, fungerede perfekt. Lækre små restauranter langs vandet og et par stykker på hotellet. Synes buffet var dyr og for meget, vi spiste italiensk og sushi på hotellet, og det var lækkert. Mange børn, også små, så der var lidt gang i den ved poolen indtil sidst på eftermiddagen.

 
16-07-2019

Indlæg af Thomas N

Lækkert hotel

Lækkert hotel, flot og velholdt, buffet var god og varieret og tjenerne var utrolig serviceminded. God og fleksibel roomservice. Pools var rene, men kolde, vi var der i maj. Eneste minus var efter tjek ud på afrejse dagen, så kan man ingenting, der kunne man god fra hotellets side yde lidt service så man ikke står uden noget overhovedet.