Deluxe-suite

Deluxe-suiterne med balkon eller terrasse. Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum, der adskilles af en skydedør. Soveværelset har en stor dobbeltseng og et badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. I opholdsrummet er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Toilet i forbindelse med opholdsrummet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60-62 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-suite med privat pool

Deluxe-suiter med terrasse med privat pool. På terrassen findes stole og bord samt solstole. Stige ned i poolen. Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum, der adskilles af en skydedør. Soveværelset har en stor dobbeltseng og et badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. I opholdsrummet er der mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Toilet i forbindelse med opholdsrummet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60-62 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller udsigt mod poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse i sidebygning

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i Residence Collections-delen af hotellet, som ligger på tværs af gaden med eget poolområde. Aldersgrænsen for at bo på denne værelsestype er 13 år. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse med delt pool.

Dobbeltværelser med terrasse og adgang til delt pool. På terrassen findes stole og bord samt solstole. Stige ned i poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse med privat pool i sidebygning

Dobbeltværelser med privat pool med terrasse i stueplan. Værelserne er placeret i Residence Collections-delen af hotellet, som ligger på tværs af gaden med eget poolområde. Aldersgrænsen for at bo på denne værelsestype er 13 år. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser med privat pool.

Dobbeltværelser med terrasse og privat pool. Terrassen har borde og stole samt solstole. Stige ned i poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel, kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med privat pool. På udepladsen findes bord og stole samt solstole. Stige ned i poolen. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaer. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.