Avra Imperial & Residence Collection

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Avra Imperial & Residence Collection er et dejligt hotel ved siden af stranden i maleriske Kolymbari på Kreta. Et stort poolområde, den smukke strand, mange restauranter og en luksuriøs spa er blot nogle af grundene til, at du her vil få en behagelig ferie. Book et værelse med privat pool, eller måske et værelse med havudsigt for at nyde smuk udsigt direkte fra værelset.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i sidebygning for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool i sidebygning for 2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-suiter med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Man kan ikke skrive én ting her, vi var meget begejstret for nærmest alt ved hotellet - lækkert m...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avra Imperial & Residence Collection er et førsteklasses hotel i smukke omgivelser i Kolymbari på Kreta. Designet er inspireret af den gamle minoiske arkitektur og kombinerer elegance og komfort.

Avra Imperial & Residence Collection har to poolområder, et ved sidebygningen med to pools og et lidt mere stille ved bygningerne kaldet Residence Collection på tværs af gaden med en pool. Der er en børnepool i børneklubben, og i de to pools i hovedbygningen er der en mere lavvandet sektion for børn. Poolhåndklæder indgår. Du kan købe kølende drinks i poolbaren. Ved stranden ligger Avra Seaside, som serverer snacks og drinks. Solstole og parasoller tilbydes gratis ved poolområdet og et begrænset antal på den grove sand- og stenstrand. Stranden nærmest på hotellet opfylder kriterierne for Blå Flag.

Hotellet tilbyder flere restauranter; Basilico-buffetrestauranten med udsigt over poolen, den asiatiske restaurant Blue Dong Restaurant og den italienske restaurant Al Fresco Restaurant. Den elegante strandrestaurant Avra Seaside byder på en række kulinariske oplevelser, der hovedsageligt er middelhavsinspirerede, kombineret med smagsoplevelser fra hele verden. Der er også et bredt udvalg af lokale og internationale vine. Nyd en god cocktail, god musik og den vidunderlige havudsigt. Hvis du vil have lidt ekstra luksus, tilbydes "privat dining" på smukke steder på hotellet. Loungebaren Le Bar serverer drinks og kaffe i afslappende omgivelser.

Vil du træne, er der et moderne fitnessrum med plads til aerobic. Træningstimer med vandgymnastik, yoga, zumba og pilates. Fitnessrummet har en aldersgrænse på 14 år. Hotellet har to tennisbaner - udstyr inkluderet og belysning mod betaling. I hotellets spa Luxury Spa by Apivita er gæster over 14 år velkomne, og du kan gratis benytte sauna, dampbad, jacuzzi og indendørs pool, spabehandlinger mod betaling. Bordtennis. Billard mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn fra 4 måneder til 12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Spil. Aftenunderholdning med live musik og DJ.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Internetforbindelsen kan variere i hastighed på bestemte tidspunkter af dagen. Hæveautomat. Kolymbari ånder fred og ro, og hotellet og stranden er i centrum. Hvis du vil udforske omgivelserne, er der et busstoppested uden for hotellet, som går til Chania by og Platanias. I Chania by venter en smuk venetiansk havn, shopping og restauranter, og i livlige Platanias er der et skønt natteliv.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

Når voksne tilkøber All Inclusive hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Indgår for dobbeltværelserne i Residence Collection

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Basilico, kl. 07.30-10.30
 • A la carte-frokost på restaurant Al Fresco, kl. 12.30-15.00
 • Frokostbuffet på restaurant Blue Dong, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i Aura pool/snackbar og i Avra Seaside restaurant, kl. 12.00-17.30
 • Lettere a la carte-frokost på Aura pool-/snack bar, kl 13.00-15.30
 • A la carte-frokost på Avra Seaside, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet på restaurant Basilico, kl. 18.30-21.30
 • En middag om ugen i hver à la carte-restaurant, reservation påkrævet.
 • Minibar på værelset ved ankomst
 • Picnickurv, forudbestilling kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-01.00

Booker du et dobbeltværelse eller et dobbeltværelse med privat pool i sidebygningen, får du udover det sædvanlige All Inclusive-program også:

 • Morgenmadsbuffet, middag og à la carte-frokost i Xatheri-restauranten, 07.30-10.30, 12.30-14.30 og 19.00-21.30
 • Frokost eller middag i à la carte-restauranten Al Fresco, henholdsvis kl. 13.00-15.30 og 18.30-22.00. Et besøg om ugen. Bordreservation påkrævet
 • Frokost eller middag i à la carte-restauranten Avra Seaside bar & restaurant, henholdsvis kl. 12.30-15.00 og 19.00-22.00. Ét besøg om ugen. Bordreservation påkrævet
 • Middagsbuffet i Xatheri-restauranten, kl. 19.00-22.00. Et besøg om ugen. Bordreservation påkrævet
 • Is i Gelateria i Avra Imperial-sektionen
 • Minibar på værelset, fyldt med internationale mærker og indgår ved ankomst. Genopfyldning under opholdet mod betaling.
 • Lokale og internationale forfriskninger i form af sodavand, øl, vin og cocktails ad libitum i alle hotellets barer kl. 10.00-01.00. Residence Collection har en bar, en pool-lounge og et vinbibliotek med over 100 vine.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets hotellets All Inclusive-kort. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en skøn beliggenhed ved stranden og tilbyder en dejlig ferie. Her bor du med All Inclusive og tæt på hotellets spa, hvor der tilbydes et bredt udbud af faciliteter og behandlinger. Mange gode sportsfaciliteter med fitnesscenter både udendørs og indendørs, holdtræning, cykling, tennisbaner og gode muligheder for at løbetræne.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollo Mondo Duo-hotellet Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels på Kreta ligger ved den tre kilometer lange rullestensstrand i Kolymbari. Dette smukke hotel kombineret med en skøn beliggenhed og en lækker All Inclusive udgør den perfekte ferie. Fra poolen har du en fantastisk udsigt over havet og stranden!

Nereides Crete

Nereides Crete ligger lige uden for Kolymbari på det vestlige Kreta og tilbyder en god beliggenhed tæt på stranden og byens centrum. Nyd ferielivet ved poolen, bestil en drink fra snackbaren eller slap af på et håndklæde på stranden. Nereides tilbyder også et godt udgangspunkt for at udforske Kreta, og der er parkering på hotellet.