Bedømmelse af Avra Imperial & Residence Collection

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 100 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-24


10 ud af 10

+
Man kan ikke skrive én ting her, vi var meget begejstret for nærmest alt ved hotellet - lækkert med flere forskellige spisesteder, super serviceminded personale, lækkert poolområde og så hyggeligt med Avra ses-side området - vi er meget tilfredse med vores ferie på hotel Avra
-
Det eneste minus, var at vi rejste 6 personer sammen og havde 3 værelser som ikke lå tæt på hinanden, selvom vi ved bestilling fik noteret at det var et ønske - hotellet var ikke fuld optaget, så det sidste værelse, som lå ud mod omgivelserne kunne godt have ligget ud til poolområdet som de 2 andre.

Bekræftet køb : 2024-05-11


10 ud af 10

+
Det var et dejligt hotel - Vi havde suite med privat pool og det var rigtig lækkert. Der var stille og roligt, når vi var der. Rengøring var helt i top.
-
Ift. receptionen kunne de godt være lidt mere på, når der skulle bestilles taxi. Vi ventede over en time på en, selvom vi gik ind flere gange undervejs. Vi fik så nummer af chaufføren, som til sidst kom og ringede direkte til hende, når vi ellers skulle bruge taxi.

Bekræftet køb : 2023-10-07


10 ud af 10

+
Alt ved hotellet var stort set perfekt. Intet at sætte en finger på.
-
Vi havde betalt for 2x All inclusive (totalt 8400 dkr), vores datter på 12 år var gratis. Når man ser på priserne på hotellets menukort, havde det været billigere for os at have fravalgt all inclusive, og betale for hvert måltid, drikkelse osv.

Bekræftet køb : 2023-10-07


10 ud af 10

+
-
Kedelig menu på den italienske

Bekræftet køb : 2023-09-24


4 ud af 10

+
Den store private pool i vores værelse.
-
Vi bestilte morgenmad i poolen til min fødselsdag, men den kom personalet for sent med. Desuden glemte de den fødselsdagskage, som min man havde arrangeret for mig. Telefonen virkede heller ikke på værelset og forbindelsen var så dårlig at vi nogle gange måtte droppe at bestille room service, selvom det var inkluderet i vores all-inklusive. Desuden virkede el-kedlen heller ikke på værelset.

Bekræftet køb : 2023-09-02


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-01


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-26


8 ud af 10

+
Mulighed for privat pool
-
Lever ikke op til 5 stjerner. Kvaliteten på mad, pool område mm. Man skal ikke løbe til solstole om morgenen på et 5 stjernet hotel. Hvis der er privat pool skal man også kunne sole sig på sin terrasse. Ingen af værelserne var placeret godt til dette. Prisen er alt for høj på deluxeværelse med privat pool hvor man ikke kan sole sig.

Bekræftet køb : 2023-08-20


8 ud af 10

+
De store pool områder og servicen fra personalet, samt udvalget af drikkevarer i de forskellige pool barer.
-
Som tidligere beskrevet var muligheden for at benytte hotellets restauranter væsentlig begrænset i forhold til den forventning, vi havde hjemmefra. Se evt. skrivet om dette længere oppe. Vores værelse lå på den modsatte af vejen i forhold til hovedbygningen med receptionen, restauranterne og det store pool område. Det ville være rart at blive gjort opmærksom på hjemmesiden at dette er en mulighed for placering af værelse, da det til at starte med var lidt skuffende at ligge væk fra alt dette. Vi fandt dog ud af det at det var ganske fint, da der var dejligt roligt og den "lille" pool, der var på den side af vejen, opfyldte alle krav. Så det endte med at vi var meget glade for denne placering, men det kunne godt omtales på hjemmesiden ved booking af ferien.

Bekræftet køb : 2023-08-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

2160 bedømmelser
Meget godt
 
1411
Godt
 
508
Middel
 
155
Mindre godt
 
61
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

18-05-2024

af Helle J

Ikke 5 stjerner

Ringe rengøring/ingen og manglende opfyldning af toiletpapir, vand, håndklæder og sæbe. Aftensmaden var kold hvis der var mad på buffeten. Morgenmaden OK. Poolområdet skønt, dog ingen håndsæbe på toiletterne ved poolområdet. Vi har været her 5 gange tidligere og standarden er i den grad faldet meget. Det man betaler for og forventer af et 5 stjernet hotel, er desværre ikke indfriet som tidligere. Har en samlet vurdering på 2 stjerner som alene skyldes poolområdet. De andre ting kan slet ikke svinge sig op til 2 stjerner. Generelt en ringe oplevelse. Vi kommer ikke igen!

 
29-07-2023

af I5904PBbenjaminl

Dejligt, men med enkelte store mangler

Det positive: * Søde, høflige og effektive medarbejdere især i receptionen, men også i Mini Market og i alle restauranter. * Vidunderligt område ved Sea Side restauranten med 1,0 M dyb pool - perfekt når man rejser med to 7-årige. 50m til stranden derfra og fin mulighed for at sidde i skyggen og arbejde med fin Wifi-forbindelse. WiFi’en generelt fungerede også upåklageligt både i reception, ved pools og i det business center, man fint får stillet til rådighed ved forespørgsel. * Kort ventetid på alle måltider (vi rejste som All Inclusive) * Mægtig fint træningslokale med to løbebånd, rigeligt med maskiner, stativer og frilægge. Det mindre gode: * Beliggenhed in the middle of nowhere. Det er ikke hotellets skyld, men det er ekstremt begrænset hvad man kan lave i spøgelsesbyen Kolymvari. Derfor skal man være glad for pool hygge og ikke ha’ tendens til “lejrkuller”. Maden. Udvalget var mægtigt, men vegetar-udvalget var vældig begrænset især på aftenmåltider i All Incl.-restauranterne. Størstedelen af kød og fisk virkede til at komme fra frost (det var deklareret på forhånd, så man kunne fint styre udenom) Den generelle kvalitet på maden var okay uden dog på nogen måde at være prangende for et 5-stjernet hotel. * Hotellets stand. Opført i 2011 virkede det helt ekstremt slidt på facader og pool-områder. Pools’ne er enormt grove i overfladen med sår og skrammer til følge, hvis man rammer en uheldig kant eller bund. Det decideret dårlige: * Rengøring og service på værelserne. Ingen opfyldning af minibar og vand de syv dage vi var der på trods af, at det blev lovet, at det blev gjort hver dag. Rengøringen var visse dage stadig ikke udført kl. 16:00 når man kom tilbage fra en lang dag ude. Skraldespande blev ikke tømt, gulve hverken vasket eller støvsuget, og der flød roomservice-service udenfor på gangene i op til flere dage med det resultat, at myresværme på flere hundrede kravlede rundt på gangene. * Politik omkring liggestole. Hotellet har en fin “First come, First Serve” politik ang. reservation af liggestole. Den bliver bare ikke i nærheden af håndhævet. Flere dage kunne man se folk komme danderende op ad formiddagen og lægge sig på deres håndklæder fra enten dagen inden eller tidligt om morgenen på trods af tydelig skiltning om, at man ikke accepterede forhåndsreservationer. /B. Leander og Familie, Room 18211

 
12-07-2023

af nvictoriah Sorø, Danmark

Udsøgt resort

Alting var helt igennem udsøgt. Servicen var fantastisk og rengøringen var i top. Spaen, fitness, poolen, stranden, værelserne, restauranterne og hotellet generelt var alt sammen så lækkert og luksuriøst. Det var virkelig god mad, drinks og lækre omgivelser. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst - stedet er indbegrebet af luksus.

 
23-09-2022

af linedam_2022

Super

Dejligt hotel med god plads, lækker mad, god service og lækre værelser. Især fedt med yoga og anden fitness guidet af dygtige Ria. Skøn start på dagen ved Seaside caféen og lækkert at få god guidance i pilates.

 
04-08-2022

af Voyage29840037841 Danmark

Super dejligt sted

Vi kan klart anbefale hotellet og deres faciliteter. Super dejligt sted, med lækkert mad og venligt personale samt fantastiske omgivelser. Vi var flere gange på ferien med på holdtræning med deres instruktør Ria. Super kompetent og rar træner. Rigtig god træning. Et sted vi helt sikkert gerne vil besøge igen.