Nereides Crete

Nereides Crete ligger lige uden for Kolymbari på det vestlige Kreta og tilbyder en god beliggenhed tæt på stranden og byens centrum. Nyd ferielivet ved poolen, bestil en drink fra snackbaren eller slap af på et håndklæde på stranden. Nereides tilbyder også et godt udgangspunkt for at udforske Kreta, og der er parkering på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lækker pool, sødt personale, skøn familie der ejede stedet. Maden var både god og billig. Lå tætt...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 74 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nereides Crete har en skøn beliggenhed nær stranden og centrum i den lille by Kolymbari. Her findes et dejligt poolområde med en indbydende pool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Stranden ligger ca. 400 m fra hotellet (uden solstole og parasoller).

På hotellet er der en snackbar, der serverer kolde og varme drikkevarer, samt snacks og enkle retter. Der er også en a la carte-restaurant, der serverer frokost og middag.

Gratis wifi på fællesområder. Lige ved hotellet er der et supermarked, busstoppested og hæveautomat. Hotellet er et godt valg og udgangspunkt for dig, der vil udforske det vestlige Kreta på egen hånd.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en skøn beliggenhed ved stranden og tilbyder en dejlig ferie. Her bor du med All Inclusive og tæt på hotellets spa, hvor der tilbydes et bredt udbud af faciliteter og behandlinger. Mange gode sportsfaciliteter med fitnesscenter både udendørs og indendørs, holdtræning, cykling, tennisbaner og gode muligheder for at løbetræne.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollo Mondo Duo-hotellet Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels på Kreta ligger ved den tre kilometer lange rullestensstrand i Kolymbari. Dette smukke hotel kombineret med en skøn beliggenhed og en lækker All Inclusive udgør den perfekte ferie. Fra poolen har du en fantastisk udsigt over havet og stranden!

Avra Imperial & Residence Collection

Avra Imperial & Residence Collection er et dejligt hotel ved siden af stranden i maleriske Kolymbari på Kreta. Et stort poolområde, den smukke strand, mange restauranter og en luksuriøs spa er blot nogle af grundene til, at du her vil få en behagelig ferie. Book et værelse med privat pool, eller måske et værelse med havudsigt for at nyde smuk udsigt direkte fra værelset.