Avra Imperial

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hvis du booker en rejse til Avra Imperial i perioden 27/8 - 15/9 med afrejse i 2021, opgraderes dine måltider ved ankomst. Har du booket morgenmadsbuffet, får du halvpension inkl. drikkevarer, og har du booket halvpension inkl. drikkevarer, får du helpension inkl. drikkevarer.  

Avra Imperial er et elegant strandhotel i Kolymbari på Kreta. Et stort poolområde, den smukke strand, mange restauranter og en luksuriøs spa er blot nogle af grundene til, at hotellet tilbyder en behagelig ferie. Book et deluxe-værelse med havudsigt for at nyde udsigten direkte fra værelset.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser med privat pool for 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-suiter med privat pool for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avra Imperial er et førsteklasses hotel i smukke omgivelser i Kolymbari på Kreta. Designet er inspireret af den gamle minoiske arkitektur og kombinerer elegance og komfort.

På hotelområdet er der tre pools og to børnepools omgivet af smukke palmer. Forfriskende drinks kan købes i Aurora Pool Bar. Ved siden af hotellet ligger stranden, som har modtaget den internationale Blue Flag-pris for rent og klart vand. Ved stranden ligger Blu Beach Bar, der serverer snacks og drinks. Solstole og parasoller tilbydes gratis ved både poolområdet og på stranden.

Hotellet tilbyder flere restauranter; Basilico-buffetrestauranten med udsigt over poolen, den asiatiske restaurant Blue Dong Restaurant, den italienske restaurant Al Fresco Restaurant, middelhavsrestauranten Taverna Origano og den autentiske græske restaurant Xatheri restaurant. Hvis du vil have lidt ekstra luksus, tilbydes "privat dining" på smukke steder på hotellet. Loungebaren Le Bar serverer drinks og kaffe i afslappende omgivelser.

Hvis du vil træne, er der et moderne træningsrum med mulighed for aerobics (reservation kræves. Aldersgrænse er 14 år). Hotellet har også to tennisbaner. Besøg hotellets spa Luxury Spa by Apivita for en afslappende pause. Her findes også en opvarmet indendørs pool, hydromassage, jacuzzi, dampbad, sauna og forskellige behandlinger såsom massage og ansigtsbehandlinger. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Forskellige børneklubber for børn fra 4 måneder op til 17 år.

Kolymbari ånder fred og ro, og hotellet og stranden ligger i centrum. Hvis du vil udforske omgivelserne, er der et busstoppested uden for hotellet, der kører til Chania by og Platanias. I byen Chania venter en smuk venetiansk havn, shopping og restauranter, og i det livlige Platanias er der et hyggeligt natteliv.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension inkl. drikkevarer eller helpension inkl. drikkevarer kan tilkøbes. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Dette gælder for måltider mod tillæg:

  • Drikkevarer som indgår er 37,5 cl. vin eller 50 cl. øl pr. voksen pr. måltid eller en sodavand, juice eller danskvand (25 cl.) pr. person pr. måltid. Ubegrænset vand på flaske.
  • Halvpension er morgenmad og middag.
  • Helpension er morgenmad, frokost og middag.
  • Måltiderne serveres på restaurant Basilico.