Avra Imperial

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Avra Imperial er et dejligt hotel ved siden af stranden i maleriske Kolymbari på Kreta. Et stort poolområde, den smukke strand, mange restauranter og en luksuriøs spa er blot nogle af grundene til, at du her vil få en behagelig ferie. Book et værelse med privat pool, eller måske et værelse med havudsigt for at nyde smuk udsigt direkte fra værelset.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-suiter med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Smukt hotel og flotte faciliterer.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avra Imperial er et førsteklasses hotel i smukke omgivelser i Kolymbari på Kreta. Designet er inspireret af den gamle minoiske arkitektur og kombinerer elegance og komfort.

På hotelområdet er der tre pools og to børnepools omgivet af smukke palmer. Forfriskende drinks kan købes i Aurora Pool Bar. Ved stranden ligger Blu Beach Bar, der serverer snacks og drinks. Solstole og parasoller tilbydes gratis ved både poolområdet og på stranden. Stranden har modtaget den internationale Blue Flag-pris for rent og klart vand.

Hotellet tilbyder flere restauranter; Basilico-buffetrestauranten med udsigt over poolen, den asiatiske restaurant Blue Dong Restaurant, den italienske restaurant Al Fresco Restaurant, middelhavsrestauranten Taverna Origano og den autentiske græske restaurant Xatheri restaurant. Den nye elegante strandrestaurant Avra Seaside byder på en række kulinariske oplevelser, der hovedsageligt er middelhavsinspirerede, kombineret med smagsoplevelser fra hele verden. Der er også et bredt udvalg af lokale og internationale vine. Nyd en god cocktail, god musik og den vidunderlige havudsigt. Hvis du vil have lidt ekstra luksus, tilbydes "privat dining" på smukke steder på hotellet. Loungebaren Le Bar serverer drinks og kaffe i afslappende omgivelser.

Hvis du vil træne, er der et moderne træningsrum med mulighed for aerobics (reservation kræves. Aldersgrænse er 14 år). Hotellet har også to tennisbaner. Besøg hotellets spa Luxury Spa by Apivita for en afslappende pause. Her findes også en opvarmet indendørs pool, hydromassage, jacuzzi, dampbad, sauna og forskellige behandlinger såsom massage og ansigtsbehandlinger. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Forskellige børneklubber for børn fra 4 måneder op til 17 år.

Kolymbari ånder fred og ro, og hotellet og stranden ligger i centrum. Hvis du vil udforske omgivelserne, er der et busstoppested uden for hotellet, der kører til Chania by og Platanias. I byen Chania venter en smuk venetiansk havn, shopping og restauranter, og i det livlige Platanias er der et hyggeligt natteliv.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Basilico, kl. 07.30-10.30
 • Kretensisk morgenmadsbuffet på restaurant Xatheri, kl 07.30-10-30
 • A la carte-frokost på restaurant Al Fresco, kl. 12.30-16.30
 • Lettere a la carte-frokost på Aura pool-/snack bar, kl 12.00-17.00
 • A la carte-servering på Avra Seaside, kl. 12.30-22.30
 • Middagsbuffet på restaurant Basilico, kl. 18.30-21.30
 • A la carte-middag på restaurant Xatheri, kl. 19.00-22.00. Reservation kræves
 • A la carte-middag på restaurant Al Fresco, kl. 19.00-23.00. Reservation kræves
 • A la carte-middag på restaurant Blue Dong, kl. 19.00-23.00. Reservation kræves
 • A la carte-middag på restaurant Al fresco, kl. 19.00-23.00. Reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-01.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets hotellets All Inclusive-kort. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en skøn beliggenhed ved stranden og tilbyder en dejlig ferie. Her bor du med All Inclusive og tæt på hotellets spa, hvor der tilbydes et bredt udbud af faciliteter og behandlinger. Mange gode sportsfaciliteter med fitnesscenter både udendørs og indendørs, holdtræning, cykling, tennisbaner og gode muligheder for at løbetræne.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollo Mondo Duo-hotellet Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels på Kreta ligger ved den tre kilometer lange rullestensstrand i Kolymbari. Dette smukke hotel kombineret med en skøn beliggenhed og en lækker All Inclusive udgør den perfekte ferie. Fra poolen har du en fantastisk udsigt over havet og stranden!

Nereides (Kreta)

Nereides ligger lige uden for Kolymbari på det vestlige Kreta og tilbyder en god beliggenhed tæt på stranden og byens centrum. Nyd ferielivet ved poolen, bestil en drink fra snackbaren eller slap af på et håndklæde på stranden. Nereides tilbyder også et godt udgangspunkt for at udforske Kreta, og der er parkering på hotellet.