Lyttos Beach

apollo sports

 • • All Inclusive indgår
 • • Flere pools og egen sandstrand
 • • Veludstyret fitnessrum og spaområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Lyttos Beach kan hele familien se frem til en skøn ferie. Her er der flere pools, vandrutsjebaner og mange restauranter at vælge imellem. Hotellet har den bedst tænkelige beliggenhed på den lange sandstrand Analipsi på det nordøstlige Kreta og her er der også sportsfaciliteter i verdensklasse, herunder et veludstyret fitnessrum, olympisk pool, 25 m pool, cykel-, padel- og tennisbaner.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familieværelser med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed ved dejlig strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Lyttos Beach, et af vores udvalgte Apollos Sports-hoteller. Hotellet ligger ud til den fine sandstrand Analipsi på det nordlige Kreta. Udover at hotellet er perfekt til familier, er det her, du bør tage hen med sportsklubben for at dyrke tennis, svømning, triatlon eller padel.

Dejlige poolområder og vandrutsjebaner
Hotellet har flere poolområder og separate børnebassiner. Der er også et vandland med to pools, ni vandrutsjebaner, lazy river og vandleg for de yngre børn. Der er også to olympiske pools og en pool til vandpolo. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Pool- og strandbar, der serverer enkle retter og drikkevarer.

Flere restauranter at vælge imellem
På Lyttos Beach er All Inclusive inkluderet, og du har mulighed for at spise i flere af hotellets restauranter. Hotellets buffetrestaurant Diktamos serverer både græske og internationale retter. Taverna Kalypso fokuserer på retter tilberedt med lokale råvarer og i restauranten Taste of Asia, med panoramaudsigt over havet, kan du smage retter fra det asiatiske køkken. Tæt på stranden ligger en snackbar, der blandt andet byder på wokretter, og i badelandet er der en fastfood-restaurant med enklere retter og snacks. Flere barer.

Sportsfaciliteter i verdensklasse
Lyttos Beach er velkendt i tennisverdenen og har været vært for flere turneringer gennem årene. Her er ikke mindre end 20 tennisbaner, hvoraf de 12 er clay courts og 6 er hard courts. Padel-baner og en pickleball-bane er også tilgængelige. Baneudlejning, udstyr, tennisundervisning (for både børn og voksne) mod betaling. For svømmeklubber, triatleter og motionister er der et olympisk 50 meter bassin (10 baner) og et 25 meter træningsbassin inkl. udstyr til vandpolo. To mindre fodboldbaner (8-mand, FIFA Quality PRO-standard) og en basketballbane på halv bane er også tilgængelige. Cykelcenter og cykler mod betaling (vej, MTB og elcykel). Veludstyret fitness.

For børnene og underholdning på hotellet
Hotellet har en stor legeplads med alt fra klatrestativ til interaktive spil. Engelsktalende børneklub, som drives af hotellet fra juni til august. Der er også en teenageklub for unge i alderen 14-17 år. Mulighed for børnepasning i frokosttid mod betaling. Spillelokale med blandt andet billard og fodboldspil mod betaling. Bordtennis. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter såsom aerobic, vandgymnastik, step, beachvolley og vandpolo. Underholdning.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. Spa med indendørs pool (for voksne), udendørs jacuzzi, sauna, hammam og en bred vifte af behandlinger, mod betaling. Den indendørs pool er opvarmet indtil midten af maj og fra oktober, indtil hotellet lukker for sæsonen. Souvenirbutik og minimarked. Hævemaskine. Vaskeservice (mod betaling) og mulighed for at låne vaskemaskine.

Centrum af Analipsi er omkring 600 meter fra hotellet, og det er omkring 5 kilometer til centrum af Hersonissos. Lokal trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Diktamos, kl. 07.30-10.30
 • Morgenmadsbuffet i Taverna Kalypso, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i restauranten Diktamos, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i restauranten Diktamos, kl. 12.30-14.30
 • Frokostbuffet i Taverna Kalypso, kl. 13.00-15.30
 • Wok og BBQ-buffet i Thalassa snackbar, kl. 12.00-17.00
 • Fast food Waterpark (burger, pizza, hotdog, tacos, salater og is), kl. 11.00-18.00
 • Snack, frugtsalat, vafler og is i poolbaren, kl. 11.00-13.00 og igen kl. 15.00-17.00
 • Middagsbuffet i Taverna Kalypso med temaaftener nogle gange, kl. 19.00-21.30
 • Middagsbuffet i restauranten Diktamos, kl. 18.30-21.30
 • Asiatisk buffet kl. 19.00-21.30
 • Middag med fisk og skaldyr i Thalassas snackbar, kl. 19.00-22.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer

Alle hoteller i Anissaras

Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pænt og stilfuldt hotel over stranden i Analipsi. Start dagen med en morgentur og en dukkert i havet, og efter morgenmaden venter solstolen ved poolen til en hyggelig dag på Kreta. Bo ekstra luksuriøst i et deluxe-værelse med adgang til poolen.

Atlantica Caldera Palace

Atlantica Caldera Palace er et lille badeparadis for hele familien. Her er der flere pools at vælge imellem, slap af ved en mere rolig pool eller boltre dig blandt rutsjebanerne eller spille vandpolo med dine venner. Vil du hellere bade fra stranden, er der ikke mange trappetrin ned til Middelhavet. All Inclusive er inkluderet, og der er masser af restauranter at vælge imellem.