Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pænt og stilfuldt hotel over stranden i Analipsi. Start dagen med en morgentur og en dukkert i havet, og efter morgenmaden venter solstolen ved poolen til en hyggelig dag på Kreta. Bo ekstra luksuriøst i et deluxe-værelse med adgang til poolen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At det var så nyt, rent og lækkert. Gratis solstole på stranden når man bor på hotellet. Super go...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 32 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Galazio Beach Resort har et dejligt poolområde med udsigt over havet. Her venter afslappende dage i solstolen under en parasol. I poolbaren kan du bestille noget at drikke. Solsenge og parasoller er gratis på stranden for hotellets gæster.

Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra kl. 08.00-24.00. Strygejern kan lånes i receptionen. Trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Direkte uden for hotellet er der et supermarked, restauranter samt nogle barer og et apotek.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres fra kl. 07.00-10.00.

Alle hoteller i Anissaras

Lyttos Beach

På Lyttos Beach kan hele familien se frem til en skøn ferie. Her er der flere pools, vandrutsjebaner og mange restauranter at vælge imellem. Hotellet har den bedst tænkelige beliggenhed på den lange sandstrand Analipsi på det nordøstlige Kreta og her er der også sportsfaciliteter i verdensklasse, herunder et veludstyret fitnessrum, olympisk pool, 25 m pool, cykel-, padel- og tennisbaner.

Atlantica Caldera Palace

Atlantica Caldera Palace er et lille badeparadis for hele familien. Her er der flere pools at vælge imellem, slap af ved en mere rolig pool eller boltre dig blandt rutsjebanerne eller spille vandpolo med dine venner. Vil du hellere bade fra stranden, er der ikke mange trappetrin ned til Middelhavet. All Inclusive er inkluderet, og der er masser af restauranter at vælge imellem.