Lyttos Beach

apollo sports

 • • All Inclusive indgår
 • • Flere pools og egen sandstrand
 • • Veludstyret fitnessrum og spaområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Lyttos Beach kan hele familien se frem til en skøn ferie. Her er der flere pools, vandrutsjebaner og mange restauranter at vælge imellem. Hotellet har den bedst tænkelige beliggenhed på den lange sandstrand Analipsi på det nordøstlige Kreta og her er der også sportsfaciliteter i verdensklasse, herunder et veludstyret fitnessrum, olympisk pool, 25 m pool, cykel-, padel- og tennisbaner.

#BEACTIVE: Apollo Sports-rabat

I anledning af European Sports Week får du rabat på 500,- pr. person på alle vores Apollo Sports-hoteller i afrejseperioden 1/1-30/6 2024. Book senest den 1. oktober 2023.

Gælder nye bookinger i perioden 22/9-1/10-23. Rabat er fratrukket pris, gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familieværelser med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var mange muligheder både mht mad, pools of underholdning. Der var "træningscenter".
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Lyttos Beach, et af vores udvalgte Apollos Sports-hoteller. Hotellet ligger ud til den fine sandstrand Analipsi på det nordlige Kreta. Udover at hotellet er perfekt til familier, er det her, du bør tage hen med sportsklubben for at dyrke tennis, svømning, triatlon eller padel.

Dejlige poolområder og vandrutsjebaner
Hotellet har flere poolområder og separate børnebassiner. Der er også et vandland med to pools, 9 vandrutsjebaner, lazy river og vandleg for de yngre børn. Der er også to olympiske pools og en pool til vandpolo. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Pool- og strandbar, der serverer enkle retter og drikkevarer.

Flere restauranter at vælge imellem
På Lyttos Beach er All Inclusive inkluderet, og du har mulighed for at spise i flere af hotellets restauranter. Hotellets buffetrestaurant Diktamos serverer både græske og internationale retter. Taverna Kalypso fokuserer på retter tilberedt med lokale råvarer og i restauranten Taste of Asia, med panoramaudsigt over havet, kan du smage retter fra det asiatiske køkken. Tæt på stranden ligger en snackbar, der blandt andet byder på wokretter, og i badelandet er der en fastfood-restaurant med enklere retter og snacks. Flere barer.

Sportsfaciliteter i verdensklasse
Lyttos Beach er velkendt i tennisverdenen og har været vært for flere turneringer gennem årene. Her er ikke mindre end 20 tennisbaner, hvoraf de 12 er clay courts og 6 er hard courts. Padel-baner og en pickleball-bane er også tilgængelige. Baneudlejning, udstyr, tennisundervisning (for både børn og voksne) mod betaling. For svømmeklubber, triatleter og motionister er der et olympisk 50 meter bassin (10 baner) og et 25 meter træningsbassin inkl. udstyr til vandpolo. To mindre fodboldbaner (8-mand, FIFA Quality PRO-standard) og en basketballbane på halv bane er også tilgængelige. Cykelcenter og cykler mod betaling (vej, MTB og elcykel). Gratis veludstyret fitness.

For børnene og underholdning på hotellet
Hotellet har en stor legeplads med alt fra klatrestativ til interaktive spil. Engelsktalende børneklub, som drives af hotellet fra juni til august. Der er også en teenageklub for unge i alderen 14-17 år. Mulighed for børnepasning i frokosttid mod betaling. Spillelokale med blandt andet billard og fodboldspil mod betaling. Bordtennis. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter såsom aerobic, vandgymnastik, step, beachvolley og vandpolo. Underholdning.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. Spa med indendørs pool (for voksne), udendørs jacuzzi, sauna, hammam og en bred vifte af behandlinger, mod betaling. Souvenirbutik og minimarked. Hævemaskine. Vaskeservice (mod betaling) og mulighed for at låne vaskemaskine.

Centrum af Analipsi er omkring 600 meter fra hotellet, og det er omkring 5 kilometer til centrum af Hersonissos. Lokal trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Diktamos, kl. 07.30-10.30
 • Morgenmadsbuffet i Taverna Kalypso, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i restauranten Diktamos, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i restauranten Diktamos, kl. 12.30-14.30
 • Frokostbuffet i Taverna Kalypso, kl. 13.00-15.30
 • Varme og kolde snacks i Thalassa, kl. 12.00-17.00. Wok og BBQ samt fast mednu kl. 19.00-22.00
 • Varme og kolde snacks (hamburgere, hotdogs, tacos, salater og is), kl. 11.00-18.00
 • Middagsbuffet i Taverna Kalypso med temaaftener nogle gange, kl. 19.00-21.30 (bordreservation kræves)
 • Middagsbuffet i restauranten Diktamos, kl. 18.30-21.30
 • Asiatisk buffet kl. 19.00-21.30 (reservation kræves)
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer

Alle hoteller i Anissaras

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort er et vandparadis for hele familien. Her venter en lang og afslappende sandstrand, flere dejlige pools, et børnebassin og en indendørs pool. Hotellet ligger direkte på stranden lige uden for Analipsi på Kreta og byder på et stort All Inclusive-program for enhver smag og et paradis for tennis- og padelelskere med i alt 25 baner.

Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pænt og stilfuldt hotel over stranden i Analipsi. Start dagen med en morgentur og en dukkert i havet, og efter morgenmaden venter solstolen ved poolen til en hyggelig dag på Kreta. Bo ekstra luksuriøst i et deluxe-værelse med adgang til poolen.