Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 40 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Servicen, maden , baren og poolerne. Alt helt i top.
-
Der kan nok ikke forbedres ret meget, men for lidt dårligt gående mennesker var det en lille udfordring, da der var trapper overalt . Dem som boede på 1. Sal havde heller ingen elevator.

Bekræftet køb : 2021-10-24


5 ud af 10

+
-
Alt for meget larm generelt, værelset var ikke lydisoleret, så vi kunne høre alt fra de andre værelset, hotellet og værelser var gammelt og slidt, intet ved hotellet var 5 stjerner værdigt. Der blev ikke håndhævet krav om mundbind og handsker i restauranten.

Bekræftet køb : 2021-10-24


4 ud af 10

+
tennisfaciliteterne
-
rigtige restaurenter og ikke kun buffet

Bekræftet køb : 2021-10-03


9 ud af 10

+
De forskellige pool områder der gør at man kan få ro eller sjov og ballade alt efter humør
-
Receptionen på hotellet er ikke så imødekommende som jeg kunne ønske. Men vi hvad meget lidt at gøre med dem

Bekræftet køb : 2021-09-19


7 ud af 10

+
De forskellige pool-områder.
-
Der var sedler om at det var forbudt at reservere solstole men det blev ikke håndhævet så kl 7 var alt booket selvom folk først mødte op kl 10/11.

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
rigtig god sport, god strand, gode pools
-
mere varieret mad. Større madoplevelser. Det er meget det samme man får i alle restaurenterne

Bekræftet køb : 2021-07-25


9 ud af 10

+
-
Receptionen var håbløs. Dårlig kommunikation, dårlige sprogkundskaber, uimødekommende. Besynderligt da alle andre steder hvor vi i kontakt med personalet, var det en helt anden og bedre service.

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Alle sportsfaciliteter
-
Intet

Bekræftet køb : 2021-07-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

2149 bedømmelser
Meget godt
 
1484
Godt
 
474
Middel
 
123
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

25-09-2022

af Diddld

Familieferie

Lækkert hotel. Stort og mange pools, både til dem der vil bruge vandrutsjebanerne og dem som ønsker fred og ro. Lige på stranden- utrolig lækker strand- med fordel kan man gå til højre forbi diget, der er ikke klippesten i vandet. Dog har jeg et par minusser nu hotellet er 5 stjernet. Vi rejste en hel familie og ingen af os fik skiftet vandglassene på værelserne på trods af at vi brugte dem. Buffetrestauranten er stor og der kan være mange mennesker, så man følte det var en banegård med MANGE mennesker og deraf også larm-dårlig akustik. Mens vi var der, kom der flere og flere gæster hen mod slutningen af igen så der til sidst var kø udenfor restauranten- der var jeg glad for at vi skulle hjem :) Man mærkede ikke et pres på poolsene- men det er nok fordi hotellet er så stort og der er mange pools at vælge mellem. Obs at tennis ikke er inkluderet i prisen, det havde jeg misset. Sengene var gode, ikke for hårde som mange steder, og ikke for bløde, lige tilpas.

 
30-05-2022

af 235kasperf

Ferie

Den fedeste ferie!!!!! Langt om længe er verden åben, og solen er kærkommen! ❤️❤️✈️☀️ Total afslapning på højt plan …… og vi nyder det total!!! Ferie som alle burde opleve !!!! REEEERLAAAAAXIIIING!!!!

 
11-02-2020

af blossbooking Århus, Danmark

Overhovedet ingen styr på 2 afdelinger på dette 5* hotel

Bor på hotellet nu for 4. dag. Det tog 3 dage og en masse bøvl at få shampoo, bodylotion m.m på badeværelset. Spa afd har overhovedet ikke styr på deres regler 😬 En ansat siger, at vi skal betale for sauna, en anden siger at det er gratis 1 time om dagen, en tredje at man kun må benytte saunaen en gang pr. uge. Ligeledes skal der bookes tid og man må ikke gå derind på andre tidspunkter, selvom saunaen er tom. Har ønsket at tale med en overordnet. Den person venter vi stadig på 😬 Totalt uacceptabelt på et 5* hotel 😬 Maden og restaurant personalet får vores bedste anbefalinger og ligeledes personalet i baren 🍷

 
03-11-2019

af belindadh84 Danmark

Studie rejse

Vi ankom på lyttos hotel kl.12, man kan først checke ind kl.14. Personligt er det ikke et hotel vi selv vil booke, grundet dyre priser, vi var der grundet en studie rejse. Da vi ankom var det slet ikke et hotel for os, men dagene gik, og vi fandt ud af byerne der ligger tæt på og egentligt hygge på hotelet. Umildbart tænker vi at det er et godt hotel til børnefamilier, der er mange pools og mange badeland, der er aktiviteter for alle hele dagen og man må rose underholdnings teamet( de er fra Italien), de gjorde meget ud af det, aktiviteter om dagen, med både fintnes og ligende, små leg hvor man kunne vinde præmier, underholdning Om aften i form at teater, musikal, eller noget hvor gæsterne var indraget. Der er gratis børne pasning. Man kan tager bus til heraklion ca. 40 min eller herssonisos ca.15 min( går ca. 1 time). Pris mellem 1.5 og 3 € Hvis man kommer slut oktober siger alle det er slut seson, og meget lukker ned. Det er få restauranter ved stranden,( hotelet ligger ned til egen strand, gratis strandstole og parasol), disse restauranter lukker om aften i slut seson. Vi bestilte aftensmad som ekstra, man skal betale drikkevarer ( 1000 kr per person for 1 uge for mad), morgenmad er altid inkluderet ved booking, men hvis du så kun bestiller aften kan du kun spise i "the main restaurant" og ikke på de andre 4 der er, dette kan kun vælges ved all inklusive, med dette vil man også have snaks hele døgn og drikke. Så er mm en tør Emilie in det nok betale sig. Buffeten var virkelig god, de laver meget mad på stedet, mange slags kød, fisk, pasta, desserter m.m, det er nok den bedste buffet vi har prøvet indtil nu. Værelserne er store, vores med køleskab, mikroovn, badekar, 2 værelser og terrasse, der er også med private pools. Det blev gjort rent dagligt og slugte de håndklæder, selvom vi sagde at de ikke behøvede. Rengøring Personalet og tjener i "The main restaurant"er især venlige, vi gjorde bekendtskab med tjener nr.7 Sevi, selvom de er trætte har de altid et smil på læben og vil gør sit bedste for at yde god service. Der er et lille market på hotelet og et lidt større ude ved stranden. Der er mulighed for at lege bil og cykler, det er billigere hvo mm gør der ved byen der er ved siden af. Der er også spa og masage, men til overpriser, så vi brugte thai massage som er rigtige gode i byen herssonisos. Så man kan sige at alt godt på hotelet, men for dyrt til os, det er nok den eneste grund til at vi nok ikke kommer igen, med mindre vi finder en deal.

 
25-09-2018

af Jakob D Køge, Danmark

All inclusive

Stedet er virkelig all inclusive. Der er mad og drikke og masser af det. Eneste negative er faktisk nok der er for meget og god mad hele tiden. Børnene elsker vandet og der er flere pools. Stranden er ok. Dejligt sand.