Atlantica Caldera Palace

Atlantica Caldera Palace er et lille badeparadis for hele familien. Her er der flere pools at vælge imellem, slap af ved en mere rolig pool eller boltre dig blandt rutsjebanerne eller spille vandpolo med dine venner. Vil du hellere bade fra stranden, er der ikke mange trappetrin ned til Middelhavet. All Inclusive er inkluderet, og der er masser af restauranter at vælge imellem.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantica Caldera Palace har flere pools at vælge imellem. To familiepools, herunder en splashpool for hele familien eller en aktivitetspool. Der er også en pool kun for voksne. Solsenge og parasoller er tilgængelige ved hver pool. Poolhåndklæder er inkluderet.

Morgenmad, frokost og middag serveres i hotellets buffetrestaurant. Vegetariske muligheder er tilgængelige i buffeterne. Der er også syv à la carte restauranter, der serverer retter fra de mest populære køkkener rundt om i verden. Tag med på madrejse jorden rundt til Mexico og Texas, Thailand, Grækenland, Italien, Japan og afslut med dejligt kød i Stone Grill eller i den fine restaurant Mediterraneo. Dresscoden - lange bukser eller stilfulde shorts til middagen. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Kokumi Cafe serverer gode kaffedrikke, te og lettere anretninger. Atlantica Caldera Palace har flere barer, såsom Guru Bar kun for voksne, Fresco Pool Bar, Splash Pool Bar og Boardwalk, hvor du kan få en sen drink og snacks.

Hotellet har et stort program af sport og aktiviteter. Du kan spille tennis, volleyball, basketball, beachvolley og minigolf eller prøve bueskydning. Billard og spillelokale mod betaling. Spa med en række forskellige behandlinger og opvarmet indendørs pool mod betaling. På stranden er der forskellige vandsport at prøve, alt fra vandcykler, jetski til bananbåde og kanoer, mod betaling og hører ikke til hotellet.

Gratis wifi på fællesområder. Hæveautomat. Minimarked/kiosk. Afstanden til stranden varierer fra 20 til 250 meter, alt efter hvor på hotellet du bor. Vejen skal krydses for at nå stranden. Det er 4 kilometer til Hersonissos og omkring 800 meter til centrum med barer og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.30
  • Snacks i Kokumi Cafe, kl. 10.00-18.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
  • Frokost i Tex Mex restaurant, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.00
  • 3 middage om ugen i à la carte-restauranterne Tex Mex, Thai Five Flavor, Oregano Greek Taverne og Basilico Ristorante Italiano, kl. 19.00-21.30
  • Snacks i Strandpromenaden, kl. 24.00-02.00
  • Minibaren på værelset genopfyldes dagligt
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af hotellets barer, kl. 10.00-01.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Anissaras

Lyttos Beach

På Lyttos Beach kan hele familien se frem til en skøn ferie. Her er der flere pools, vandrutsjebaner og mange restauranter at vælge imellem. Hotellet har den bedst tænkelige beliggenhed på den lange sandstrand Analipsi på det nordøstlige Kreta og her er der også sportsfaciliteter i verdensklasse, herunder et veludstyret fitnessrum, olympisk pool, 25 m pool, cykel-, padel- og tennisbaner.

Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pænt og stilfuldt hotel over stranden i Analipsi. Start dagen med en morgentur og en dukkert i havet, og efter morgenmaden venter solstolen ved poolen til en hyggelig dag på Kreta. Bo ekstra luksuriøst i et deluxe-værelse med adgang til poolen.