1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med delt udeplads. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med komfur og ovn, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Vaskemaskine. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 2 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med komfur og ovn, mikroovn, køleskab med fryser, brødrister, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Vaskemaskine. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 2 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med komfur med ovn, køleskab med fryser, el-kedel, brødrister, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Vaskemaskine. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 2 gange om ugen.

Antal personer: 4-6 personer.