Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 61 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


7 ud af 10

+
Det lå centralt
-
Korrekte billeder af værelset. Sovesofa til to voksne mega hånd at ligge på i en uge. Der var stor forskel på altanerne, som der er tidligere beskrevet. Lejlighederne er noget slidte og trænger til en opdatering.

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Den meget flinke og hjælpsomme vært. Dejlig balkon med den skønneste udsigt
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


8 ud af 10

+
Beligenhed, udsigt, atmosfære
-
Vi er glade for at komme på dette hotel. Var der også sidste år. Vi kan ikke bebrejde Apollo, at vi dennegang var så uheldige at få den af de 9 lejligheder med den mindste altan vi vist nogensinde har oplevet, på under 1 m i bredden. Her kan 2 mennesker ikke manøvrere. Havde vi ikke haft et vennepar i en af de andre lejligheder, hvor vi kunne opholde os meget af tiden, ville det have spoleret en stor del af glæden ved opholdet.

Bekræftet køb : 2023-09-10


7 ud af 10

+
Ejerne og servicen
-
Syntes ikke at Apollo har beskrevet at der er stor forskel på størrelsen af altaner, og vi mener at der måske skulle være en prisforskel på værelser med små kontra store altaner, samt en mulighed for valg….. af den årsag trækker det ned om jeg vil anbefale hotellet til andre, men mener det er apollos “skyld” og ikke 9 muses.

Bekræftet køb : 2023-09-10


4 ud af 10

+
Udsigten og den store terrasse.
-
Inden rejsen havde vi læst anmeldelse fra Tina Esbjerg 09.07-2023 som klagede over forhold i lejlighed 4. Vi fik ved ankomst tilbudt denne lejlighed som vi afviste omgående. Ejeren afviste i første omgang at tildele os en anden lejlighed men da vi ville kontakte Apollo tilbød han os alligevel en anden lejlighed. Dette optrin gav en dårlig stemning og prægede vores ferie. I øvrigt kan vi tilslutte os Tinas beskrivelse af altanen i lejlighed 4 da vi boede i lejlighed 3 ved siden af. Er Apollo klar over at deres gæster bliver tildelt de 2 lejligheder med de absolut mindste altaner som det var tilfældet med os selv om andre lejligheder var ledige.

Bekræftet køb : 2023-09-10


10 ud af 10

+
Lokation, værterne, lejligheden
-

Bekræftet køb : 2023-09-03


10 ud af 10

+
Skøn udsigt - og hyggelig atmosfære
-

Bekræftet køb : 2023-08-27


10 ud af 10

+
Beliggenhed, lejligheden og værterne
-

Bekræftet køb : 2023-08-20


8 ud af 10

+
Personalet - og en helt fantastisk beliggenhed
-
Lidt ekstra rengøring i fælles lokaler og toilettet der / og så må der snart renoveres lid.. for det er ved at være lidt slidt

Bekræftet køb : 2023-08-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

111 bedømmelser
Meget godt
 
85
Godt
 
20
Middel
 
1
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

27-09-2023

af Annette K

Skønt, afslappet og tæt på alt.

Centralt beliggende hotellejlighed. God plads i lejligheden, fine køkkenfaciliteter, dejlig terrasse. Skøn udsigt, rent og pænt. Afslappet atmosfære. Man føler sig virkelig velkommen. Velegnet til både korte og lange ferier. Kan ikke anbefales nok.

 
07-08-2023

af Mette P

9Muses er skøn

Et dejlig velkomst, selv om vi ankom midt om natten, med vand og sandwich i køleskabet. Værelserne er simple og ikke helt up-to--date, men der var, hvad vi skulle bruge. Til gengæld var familieværterne utrolig hjertelige og hjælpsomme. Der er en let og munter tone, og der gøres alt for at opfylde eventuelle særlige behov. Hotellet emmer af ro og en afslappet atmosfære, som gør, at man virkelig kan komme ned i gear. Et dejligt sted for voksne, som ønsker at nyde autentisk græsk stemning, god udsigt og lokal folklore i forbindelse med hotellets bar og terasse. Vi giver vores bedste anbefalinger og kommer gerne igen♥️

 
13-07-2023

af Tina M

9Musex

Var på 9 Muses i juli 23 og blev mødt af en meget venlig ejer. Skuffelsen var dog enorm, da vi var blevet placeret i lejlighed nr 4, som nok var stor, men til gengæld havde den smalleste altan jeg nogensinde har været på. Den var så smal, at vi end ikke kunne vende stolene, kunne ikke passere bordet og måtte bruge henholdsvis døren til stuen eller soveværelset og sikre sig at stolen var skubbet bagud for at man kunne sætte sig.Fra lejlighed nr 4 kunne vi så se hvordan andre havde enddog rigtig god plads og at nogle altaner endda havde parasoller til at skærme for morgensolen. Derudover var lejligheden slidt, køleskabet og døren til badeværelset kunne ikke lukke, hængslet på skabet hang løst og rengøringen var meget mangelfuld, med konstant fedtet spejl og hår og tyggegummi på altanen, som lå der hele ugen. Jeg klagede min nød over den urimelige forskel på altanens størrelse og ønskede at få et nyt værelse, men han påstod at alle lejligheder var lejet ud til den følgende søndag, hvilket dog ikke var korrekt, da der kom nye gæster senere på ugen! Jeg føler mig i den grad snydt, da jeg har betalt tilsvarende pris for lejligheden som de øvrige gæster og ikke blev gjort opmærksom på den store forskel på altanenernes størrelse. Han skulle skamme sig over udleje en lejlighed af så ringe karakter, og bør som minimum gøre opmærksom de store forskelle på altanerne. Undgå lejlighed nr 4, hvis du vil have altan du kan være på

 
30-05-2023

af Dream759203

Fantastisk hotel.

Virkeligt et dejligt hotel, hvis man ikke har brug for døgnåben reception, pool osv. Gode rummelige lejligheder. Centralt, roligt og fantastisk personale og ejere. Den skønneste udsigt over vandet og smukke solopgange. Hyggelig atmosfære. Få skridt fra strand og by. Virkelig et anbefalelsesværdigt sted at bo. Intet negativt.

 
30-10-2022

af Elna C Edslev, Danmark

Ægte græsk atmosfære ! Intet mindre end fantastisk !

Dejlig rolig græsk atmosfære, med berusende udsigt over havet. Efter en god nattesøvn på behagelige madrasser, er der dækket op til en eminent morgenmad på den udendørs terrasse med udsigt over havet, hvor du oplever byen vågne. Nyd hjemmelavet omelet, med lækker bacon og tomater, hjemmelavet appelsinmarmelade, samt friskpresset appelsinjuice, Alt lokalt og hentet fra Kretas baghave...så lækkert ! Kort afstand til cafe og -restaurant oplevelser, og lækker strand Michalis og hans far spreder ægte græsk hygge og atmosfære, med deres venlige og imødekommende betjening og hjælpsomhed. Vi tilbragte 8 skønne dage på denne perle, ( hvilket var for lidt ), og vi vil elske et gensyn med Michalis og hans far og de 9 muses. Varme hilsner Elna og Christian