1-værelses lejligheder

Stilfuldt indrettede 1-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. I nogle lejligheder er mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Stilfuldt indrettede 2-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I lejlighederne op til 5 personer er en af ekstrasengene i soveværelset. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-5 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

Stilfuldt indrettede 2-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning beliggende på 3. etage. Privat pool. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse med pooludsigt. Man kommer til den private pool via en trappe fra balkonen.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder i etage

Stilfuldt indrettede 3-værelses lejligheder i etage med soveværelse og badeværelse på øverste etage. På nederste etage er der et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse med pooludsigt.

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

Smagfuldt indrettede 3-værelses lejligheder i etage på 2. og 3. etage, bestående af et soveværelse og badeværelse på øverste etage. På nederste etage er der et soveværelse og et badeværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse. Man kommer til den private pool via en trappe fra balkonen.

Antal personer: 2-6 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Pænt indrettede mindre 2-værelses lejligheder. Separat soveværelse samt minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Telefon og tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer.