Fakta om Agii Apostoli

Transfer:

Effektiv køretid fra Chanias lufthavn til hotellerne i Agii Apostoli er ca. 40 min. Rejsetiden varierer afhængigt af ruten, antal hotelstop og trafikken i området. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Chanias bedste strande ligger vest for byen og er børnevenlige, kilometerlange sandstrande. Den nærmeste strand, Nea Hora, ligger ca. 2 km fra Chania by. I Agii Apostoli/Chryssi Akti findes gode og børnevenlige sandstrande. Ved kraftig vind kan understrøm forekomme langs hele kyststrækningen.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

Der findes flere barer i Chania by. I starten og slutningen af sæsonen er der flest aktiviteter i Chania by. I højsæsonen finder du det vilde natteliv i Platanias. Er man mere til roligere former for underholdning, findes der flere biografer i Chania by. Der findes også en udendørs biograf. I Agii Apostoli/Chryssi Akti er nattelivet meget begrænset.

Transport:

Fra Chania er der gode busforbindelser til Rethymnon, Heraklion og byerne langs den nordlige kystvej samt til Kretas sydkyst. Der er mange taxier i Chania samt mulighed for leje af biler, motorcykler, scooter og cykler. Chanias lufthavn ligger på halvøen, Akrotiri, ca. 14 km fra byen og har ruteforbindelse til Athen. Fra Agii Apostoli er der gode busforbindelser til Chania centrum. Vi anbefaler dig at leje en bil og udforske Vestkretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Sport:

En række sportsmuligheder såsom jetski, paragliding, beachvolley, m.m.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod gebyr koster ca. 7-10 euro pr. dag. Det varierer dog fra hotel til hotel.