Golf

Sport på ferien

På Korfu finder du golfbaner, fodbold og bowling. Men hvis du ønsker en mere speciel sportsoplevelse på Korfu, skal du prøve at se en cricketkamp.

Golf i Ermones

På den vestlige del af øen ligger Ermones, som huser en af Korfus to golfbaner. Fra Dassia/Gouvia tager det ca. 30 minutter, at komme hertil, og fra Agios Gordis ca. 20 minutter. Golfbanen ligger i smukke Ropa Valley og har floden Nafsika som en del af banen. For dig som ikke er til golf, tilbyder Ermones en lille fin sandstrand. Tlf.: +30 266 109 4220.

Star Bowling

Bowling er en sjov aftenaktivitet med vennerne eller familien, Udenfor Korfu by, på vejen fra Dassia/gouvia, ligger Star Bowl, som er en stor og populær bowlinghal. Her findes også billard, hvis man har lyst. Tlf.: +30 26610 23260.

En gammel crickettradition

Cricket spilles faktisk på Korfu og er et levn fra tiden, hvor Storbritannien herskede over øen. I Korfu by ligger den første cricketbane, man tidligere benyttede sig af, bl.a. da de vandt over England i 80'erne og spillede allerbedst. I dag benytter man sig af cricketbanen, som findes i Gouvia, nær havnen.

Se på fodbold

Korfus fodboldhold A.O. Kerkyra har netop kvalificeret sig til den højeste græske liga Super League. Dette betyder, at der store Atenlagen Olympiakos, Panathinaikos og AEK kommer til Korfu for at spille. Mange af vores skandinaviske spillere spiller på de græske tophold, så du har mulighed for at se en rigtig god kamp. Du køber billetter ved stadion, der ligger ved lufthavnen udenfor Korfu by. Priserne ligger mellem 20 og 40 euro.

Cricket