rejsemål

Tag væk fra hverdagen med vores børnevenlige rejser til Agios Georgios. Her finder du en af Korfus fineste strande og området er perfekt til skøn afslapning.

Læs mere om Agios Georgios 2 hoteller fra 4.234 DKK

Gouvia & Kontokali er to populære områder på Korfu. Her få du en ferie med gode muligheder for at kombinere strand, shopping, forlystelser og udflugter.

Læs mere om Gouvia & Kontokali 2 hoteller fra 7.808 DKK

Rejs til den lille og hyggelig fiskerby Moraitika til sommer og hold ferie blandt smukke græske oliventræer med udsigt ud over det krystalklare hav. Byen har gamle aner, men domineres mere og mere af det moderne ferieliv, hvor taverner, pubs og butikker ligger side om side.

Læs mere om Moraitika 5 hoteller fra 4.416 DKK

Du skal rejse til Korfu by, hvis du længes efter en varieret ferie med romantisk stemning og mange indtryk. Her er der kulturhistorie, shopping, restauranter og charmerende stræder - du trives garanteret.

Læs mere om Korfu by 2 hoteller

I Agios Ioannis Peristeron venter krystalklart, blåt hav med en strand, som har fået EU's blå flag for rent og klart vand. Her nyder du en rolig og skøn ferie i en idyllisk, græsk by, hvor de skønne omgivelser også værdsættes af lokalbefolkningen.

Læs mere om Agios Ioannis Peristeron 2 hoteller

Barbati er en rolig, lille by med en vidunderlig atmosfære, beliggende på den nordlige del af Korfu. Her er stranden omgivet af pinjetræer, og vandet er krystalklart. Stranden, der er næsten to kilometer lang, er børnevenlig og lavvandet. Langs stranden og byens hovedgade ligger flere charmerende fa...

Læs mere om Barbati 1 hoteller fra 5.224 DKK

Benitses er en af Grækenlands ældste turistbyer med en idyllisk følelse og gamle traditioner. Byens snoede veje giver en fornemmelse af en charmerende by højt oppe i bjergene, men Benitses ligger faktisk lige ved siden af det smukke Ioniske Hav. Strandpromenaden er omgivet af restauranter, caféer og...

Læs mere om Benitses 1 hoteller

Dassia & Ipsos er to populære feriesteder på Korfus østkyst. Her kan du nyde en ferie fyldt med sol, bad, shopping og sjove aktiviteter.

Læs mere om Dassia & Ipsos 4 hoteller fra 4.872 DKK

Smukt beliggende på den sydøstlige del af Korfu ligger den lille, men livlige og populære landsby Kavos. Her venter smukke strande, krystalklart vand og et pulserende natteliv.

Læs mere om Kavos 2 hoteller fra 4.959 DKK

Pelekas & Kontogialos er den perfekte destination for dem, der ønsker en afslappende ferie i charmerende omgivelser. Udover smukke strande med krystalklart vand og frodig natur, er Pelekas & Kontogialos det perfekte udgangspunkt for dem, der ønsker at opdage mere af, hvad Korfu har at byde på.

Læs mere om Pelekas & Kontogialos 1 hoteller

Feriebyen Sidari på Korfus nordkyst er den perfekte destination for dem, der ønsker at blande hyggelige dage på stranden med sjove aktiviteter og hyggelige værtshusaftener. I Sidari er der noget for enhver smag, der passer både til familier med børn samt par og vennegrupper.

Læs mere om Sidari 1 hoteller fra 5.227 DKK