Fakta om Korfu

Strande:

Korfu har mange badestrande, f.eks. Glyfada, Agios Gordis og Agios Georgios på vestkysten med brede, fine sandstrande og krystalklart vand. Paleokastritsa med spændende grotter og sand- og rullestensstrande. Ved Korfu by ligger Mon-Repo stranden der er en sand/stenstrand. Gouvia og Dassia på østkysten har stenstrande med sandbund. I Sidari i nord er der dejlige bugter, sandstensklipper samt en fin sandstrand.

Forlystelser:

Diskoteker og barer i de større turistbyer. Korfu by har et rigt udbud af restauranter og barer. Langs med havnevejen ligger øens største diskoteker på række, ca. 1 km udenfor byen.

Transport:

Gode busforbindelser mellem Korfu by og de fleste byer på øen - f.eks. 2 gange i timen til og fra Dassia. St. George og Agios Gordis har begrænsede busforbindelser. Bus fra St. George til Korfu by ca. 2 gange dagligt og fra Agios Gordis ca. 5 gange dagligt. Der er mange taxaer, og der kan lejes bil, scooter eller cykel. Færger forbinder Korfu med Brindisi, Bari og Ancona i Italien. Lokale bådforbindelser med flere nærliggende øer samt Igoumenitsa på fastlandet. Flyforbindelser til Athen.

Sport:

Korfu har en udmærket 18-hullers golfbane i Ropadalen på vestkysten. Korfu er også kendt for godt dykkervand. Tennisbaner ved flere hoteller. Vandsport tilbydes ved de fleste større strande. Ridning tilbydes på øen.

Værd at vide:

På Korfu kan internet og wifi generelt være ustabilt og variere i kortere og længere perioder.