Barer og restauranter i Korfu by

De bedste caféer og barer på Korfu

Tid til forkælelse? På Korfu findes der masser af steder, hvor du kan nyde en forfriskning, tage en kaffepause eller smage en god drink. Tag del af vores tips her.

Prøv ægte græsk ouzo

På odden Kommeno, mellem Gouvia og Dassia, ligger et ouzeri som hedder Apovrado. Her er det dejligt at tilbringe noget tid, mens man nyder den klassiske drik ouzo. For at komme hertil tager du forbi Imperial Grecotel og Eva Palace Grecotel.

Hyggelige Petras bar

Petras bar ligger ovenfor Pelekas strand og tilbyder en skøn og romantisk stemning. Her kan du nyde en tid i sofaerne på terrassen. Stedet tilbyder god musik og et venligt personale. Hertil kommer du nemmest med taxi. Adresse: Kontoyalos. Tlf.: +30 694 725 0848.

En drink med udsigt

Nede ved stranden i Acharavi ligger baren Fuego. Her hersker en speciel stemning om aftenen, når solen er gået ned. Prøv en af de populære drinks og nyd udsigten over havet. I det fjerne kan man ane Albanien med et glitrende lys om aftenen.

Meze og ouzo

Barliv på Disco Strip

Langs med havnen udenfor Korfu by, i den del der hedder Mandouki, ligger partygaden Disco Strip. Her finder du Au Bar, Villa Mercedes, Romeo & Julie og mange andre populære barer. I den gamle del af Korfu by kan du f.eks. besøge Hook & Base, som ligger på Corfu Square.

Lækre drinks på Tartaya

Med sit røde skær er baren Tartaya let at finde. Den er placeret ved hovedindgangen ovenfor hotel Dassia Beach, og her kan du lytte til græsk musik blandet med det nyeste musik fra hele verden. Oplev det lokale udeliv og nyd lækre sommerdrinks. På stranden ved hotel Dassia Beach ligger også en anden populær bar, som hedder Edem Bar. Tlf. Tartaya: +30 266 109 7801. Tlf. Edem: +30 266 109 3013.

Restaurant på Korfu

Prøv noget lokalt

For dig som vil begive dig ud på en lidt længere vandretur, kan man med fordel gå bag om Gouvia og se hvad området kan byde på. I den lille by Potamos eller i en af nabobyerne findes der nogle gode lokale taverner, hvor man kan nyde en forfriskning.

Hotelbar med skøn udsigt

På taget af Cavalieri Hotel findes en bar, hvor du kan nyde gode drinks mens du betragter udsigten over Korfu by. Hotellet ligger på Corfu Square. Tlf.: +30 266 103 9041/3 9336.

Frugtcocktails på Happy Hour

Efter en skøn middag i byen er det perfekt at slutte aftenen af på en hyggelig bar. Midt mod restaurant Marinas nedenfor det nye fort i Korfu by ligger Happy Hour, som altid er proppet med glade lokale mennesker, der nyder hinandens selskab. Her er atmosfæren skøn og græsk og meget gæstfri. Baren ejes af en italiensk mand, som er kendt for sine lækre frosne drinks med forskellig smag. Prøv f.eks. en cocktail der smager af vandmelon eller hvad med passionsfrugt?

Lille Paris

Liston er Korfu bys velkendte cafégade. Den er "designet" af en franskmand og minder meget om en charmerende gade i Paris. Begge sider af gågaden er omgivet af borde og stole, og her hersker en herlig atmosfære. Her kan du nyde udsigten over det gamle fort og Spianadan, som er et af Europas største torve.

En kaffe under flyene

Kanonihalvøen, som ligger ved siden af landingsbanen i lufthavnen, er perfekt for alle flyentusiaster. Her kan man drikke en god kaffe Starbucks og tjekke flyene, som lander. Det føles næsten som om man kan strække armen op og røre flyene, lige før de lander. Mandage og lørdage er store ankomstdage for Korfu, og på disse dage kan du se flest fly.

Café i Korfu by