Delfinia

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Her bor du lige ved stranden, og bestemmer selv om du vil bruge havet eller poolen til forfriskende dyp. I restauranten nyder du en dejlig buffet, og i den hyggelige taverne serveres der lokale retter. Vil du nyde bølgernes brusen fra værelset, så skal du booke et superior-værelse med havudsigt.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det lå meget smukt ved stranden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Delfinia har en perfekt beliggenhed lige ved stranden, med masser af grønt og store græsarealer. Hotellet består af tre bygninger, hvor superior-værelserne er placeret i hovedbygningen og dobbeltværelser i de to andre bygninger.

Blandt høje cypresser og knudrede oliventræer findes Delfinias poolområde med en stor pool, separat børnepool, jacuzzi samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Her er der altid et afsides og skyggefuldt sted, hvor du kan læse en bog, spille kort eller bare tage en siesta. Stranden består af sand blandet med småsten og tilbyder gratis solstole og parasoller.

Buffetrestauranten Feakes serverer morgenmad og middag. Tavernen Nafsika har en smuk udsigt over stranden, er åben om dagen og byder på lokale retter. Ved stranden ligger Kirki Beach Bar, hvor du kan nyde et glas juice, en kop kaffe eller en smoothie.

Gratis adgang til fitnessrum. Billard mod betaling. Tennis, bordtennis og dart er gratis. Aftenaktiviteter 6 gange om ugen. En kort gåtur fra hotellet finder du aktiviteter som f.eks dykning, windsurfing, vandski og anden vandsport mod betaling.

Gratis wifi på hotelområdet. El-kedel kan lånes mod forespørgsel. Moraitikas centrum ligger kun en kort gåtur væk, og her finder du restauranter, shoppinggader og underholdning. Hvis du vil sætte kryds ved et af UNESCOs verdensarvssteder, bør du besøge den gamle bydel på Korfu.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Moraitika

Nasos

Nasos er et pænt og stilfuldt hotel i udkanten af Moraitika på Korfu. Den lavvandede sandstrand ligger kun en kort gåtur derfra, og på hotellet venter et dejligt poolområde og en restaurant.

Alkionis

Hotel Alkionis ligger i gåafstand fra sandstranden i Moraitika, hvor du kan prøve forskellige vandsportsfaciliteter eller bare slappe af i solstolen. På hotelområdet er der en pool og en solrig veranda, hvor man kan nyde sin morgenkaffe.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et smukt design hotel lige over stranden i Moraitika. Hotellet er bygget i en gammel olivenlund, og her er farver og indretning i moderne stil med jordfarver og naturlige materialer. Hotellet har en pool, strandområde med solstole og et anerkendt køkken med god og veltilberedt mad.

Albatros Korfu

Lige ved siden af stranden i Moraitika ligger Hotel Albatros, et charmerende hotel med en indbydende atmosfære. Poolområdet har udsigt over havet og en kort gåtur væk venter centrum af Moraitika med restauranter og forlystelser. For et ekstra bekvemt ophold kan du tilkøbe All Inclusive.