The Olivar Suites

The Olivar Suites er et smukt design hotel lige over stranden i Moraitika. Hotellet er bygget i en gammel olivenlund, og her er farver og indretning i moderne stil med jordfarver og naturlige materialer. Hotellet har en pool, strandområde med solstole og et anerkendt køkken med god og veltilberedt mad.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-2 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer. Suiter med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer. Deluxe-suiter med privat pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Egen pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Olivar Suites har et dejligt poolområde med pool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet. Hvis du har lyst til en svømmetur i havet, er der en 200 meter lang sandstrand direkte under hotellet med krystalklart vand, hvor solstole, parasoller og badehåndklæder også er inkluderet.

Hotellets restaurant Flya serverer morgenmadsbuffet og er derefter åben i dagtimerne til frokost og middag indtil kl. 23.00. Blandt andet arbejder en af Grækenlands bedste kokke i køkkenet og der serveres retter fra Korfu, Grækenland og fra køkkener omkring Middelhavet. Gluten- og laktosefrie retter er på menuen. Olibar er en bar beliggende i en gammel vindmølle og serverer kaffe, smoothies, drinks og lettere retter i løbet af dagen og har åbent til lige efter midnat.

Fitnessrum. Skønhedsbehandlinger og sauna mod betaling. Aerobic/gymnastik.

I receptionen, der er åben 24 timer i døgnet, finder du en bar og et opbevaringsrum. Strygejern og strygebræt kan lånes. Butik med produkter fra lokale håndværkere. Der er omkring 22 kilometer til Korfu by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og à la carte frokost eller à la carte middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, à la carte frokost og à la carte middag)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.00. Restauranten er åben dag og aften frem til kl. 23.00.

Vær opmærksom på

Til sommer 2024 kan der bookes tre suiter med privat pool, suiter, deluxe-suiter og junior-suiter.

Alle hoteller i Moraitika

Delfinia

Her bor du lige ved stranden, og bestemmer selv om du vil bruge havet eller poolen til forfriskende dyp. I restauranten nyder du en dejlig buffet, og i den hyggelige taverne serveres der lokale retter. Vil du nyde bølgernes brusen fra værelset, så skal du booke et superior-værelse med havudsigt.

Nasos

Nasos er et pænt og stilfuldt hotel i udkanten af Moraitika på Korfu. Den lavvandede sandstrand ligger kun en kort gåtur derfra, og på hotellet venter et dejligt poolområde og en restaurant.

Alkionis

Hotel Alkionis ligger i gåafstand fra sandstranden i Moraitika, hvor du kan prøve forskellige vandsportsfaciliteter eller bare slappe af i solstolen. På hotelområdet er der en pool og en solrig veranda, hvor man kan nyde sin morgenkaffe.

Albatros (Korfu)

Lige ved siden af stranden i Moraitika ligger Hotel Albatros, et charmerende hotel med en indbydende atmosfære. Poolområdet har udsigt over havet og en kort gåtur væk venter centrum af Moraitika med restauranter og forlystelser. For et ekstra bekvemt ophold kan du tilkøbe All Inclusive.