Albatros (Korfu)

Lige ved siden af stranden i Moraitika ligger Hotel Albatros, et charmerende hotel med en indbydende atmosfære. Poolområdet har udsigt over havet og en kort gåtur væk venter centrum af Moraitika med restauranter og forlystelser. For et ekstra bekvemt ophold kan du tilkøbe All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Albatros ligger lige ved sandstranden i Moraitika og har en typisk Korfu-arkitektur - elegant, men alligevel hyggelig og bekvem. Den store terrasse er omgivet af grønne områder og en have, og mod havet er der et poolområde med pool, jacuzzi og solstole og parasoller. Håndklæde service mod depositum. På sandstranden ved siden af hotellet er der solstole og parasoller mod betaling. Der er også vandsportsfaciliteter (ikke i hotellets regi).

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag, to barer og en bistro ved stranden. For afslapning er der spa og skønhedssalon i haven. Legeplads for børn. Gratis wifi på hotelområdet. Hvis du vil udforske Korfu i lejebil, tilbydes gratis parkering.

Centrum af Moraitika ligger en kort gåtur fra Hotel Albatros, hvor restauranter, shopping og aftenunderholdning venter. Glem ikke at gå op til den gamle bydel, Ano Moraitika, med små hvidkalkede huse og smuk udsigt. Korfu by ligger ca. 20 kilometer væk, hvis du vil opdage unik arkitektur, smalle gyder og restauranter.

Måltider

Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet ekskl. drikkevarer). All Inclusive mod tillæg.