Albatros Korfu

Lige ved siden af stranden i Moraitika ligger Hotel Albatros, et charmerende hotel med en indbydende atmosfære. Poolområdet har udsigt over havet og en kort gåtur væk venter centrum af Moraitika med restauranter og forlystelser. For et ekstra bekvemt ophold kan du tilkøbe All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Sødt og venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Albatros ligger lige ved sandstranden i Moraitika og har en typisk Korfu-arkitektur - elegant, men alligevel hyggelig og bekvem. Den store terrasse er omgivet af en grøn have, og mod havet er der et poolområde med pool og jacuzzi. Solstole, parasoller og poolhåndklæder mod betaling. På sandstranden ved siden af hotellet er der solstole og parasoller mod betaling. Der er også vandsportsfaciliteter (ikke i hotellets regi).

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag, to barer og en bistro ved stranden.

For afslapning er der spa og skønhedssalon i haven. Legeplads for børn. Gratis wifi på hotelområdet. Hvis du vil udforske Korfu i lejebil, tilbydes gratis parkering.

Centrum af Moraitika ligger en kort gåtur fra Hotel Albatros, hvor restauranter, shopping og aftenunderholdning venter. Glem ikke at gå op til den gamle bydel, Ano Moraitika, med små hvidkalkede huse og smuk udsigt. Korfu by ligger ca. 20 kilometer væk, hvis du vil opleve unik arkitektur, smalle gyder og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 19.00-21.00
  • Snacks i Veranda Bar, kl. 11.00-12.00 og kl. 17.00-18.00
  • Is i Veranda Bar, kl. 15.00-18.00
  • Lokale forfriskninger, øl og vin ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Moraitika

Delfinia

Her bor du lige ved stranden, og bestemmer selv om du vil bruge havet eller poolen til forfriskende dyp. I restauranten nyder du en dejlig buffet, og i den hyggelige taverne serveres der lokale retter. Vil du nyde bølgernes brusen fra værelset, så skal du booke et superior-værelse med havudsigt.

Nasos

Nasos er et pænt og stilfuldt hotel i udkanten af Moraitika på Korfu. Den lavvandede sandstrand ligger kun en kort gåtur derfra, og på hotellet venter et dejligt poolområde og en restaurant.

Alkionis

Hotel Alkionis ligger i gåafstand fra sandstranden i Moraitika, hvor du kan prøve forskellige vandsportsfaciliteter eller bare slappe af i solstolen. På hotelområdet er der en pool og en solrig veranda, hvor man kan nyde sin morgenkaffe.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et smukt design hotel lige over stranden i Moraitika. Hotellet er bygget i en gammel olivenlund, og her er farver og indretning i moderne stil med jordfarver og naturlige materialer. Hotellet har en pool, strandområde med solstole og et anerkendt køkken med god og veltilberedt mad.