Alkionis

Hotel Alkionis ligger i gåafstand fra sandstranden i Moraitika, hvor du kan prøve forskellige vandsportsfaciliteter eller bare slappe af i solstolen. På hotelområdet er der en pool og en solrig veranda, hvor man kan nyde sin morgenkaffe.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlighed og rengøringsområdet var tilfredse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Alkionis er beliggende i centrum af Moraitika, i gåafstand fra en af Korfus fineste strande. På hotellet findes solterrasse med pool, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Hotellets restaurant tilbyder udendørs servering, hvis man vil nyde dagens måltider i solen, her serveres morgenmad og middag.

Nogle aftener om ugen i højsæsonen er der livemusik.

Gratis wifi i receptionsområdet. Internethjørne mod betaling. Busstoppested kun 20 meter uden for hotellet med bus, der kører til Korfu by til en shoppingtur eller middag på en af Korfus mange, hyggelige restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 og middagen kl. 19.00-21.00.

Alle hoteller i Moraitika

Delfinia

Her bor du lige ved stranden, og bestemmer selv om du vil bruge havet eller poolen til forfriskende dyp. I restauranten nyder du en dejlig buffet, og i den hyggelige taverne serveres der lokale retter. Vil du nyde bølgernes brusen fra værelset, så skal du booke et superior-værelse med havudsigt.

Nasos

Nasos er et pænt og stilfuldt hotel i udkanten af Moraitika på Korfu. Den lavvandede sandstrand ligger kun en kort gåtur derfra, og på hotellet venter et dejligt poolområde og en restaurant.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et smukt design hotel lige over stranden i Moraitika. Hotellet er bygget i en gammel olivenlund, og her er farver og indretning i moderne stil med jordfarver og naturlige materialer. Hotellet har en pool, strandområde med solstole og et anerkendt køkken med god og veltilberedt mad.

Albatros (Korfu)

Lige ved siden af stranden i Moraitika ligger Hotel Albatros, et charmerende hotel med en indbydende atmosfære. Poolområdet har udsigt over havet og en kort gåtur væk venter centrum af Moraitika med restauranter og forlystelser. For et ekstra bekvemt ophold kan du tilkøbe All Inclusive.