Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i hovedbygningen. Værelser med havudsigt er renoveret til sommer 2024. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition styres centralt. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med udeplads med privat pool samt to solstole. Værelserne er placeret i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition styres centralt. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2-3 personer

Familie-værelse

Familie-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i enten hovedbygningen eller i bungalow-delen. Familie-værelserne består af to dele, en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel, og værelserne deles af en skydedør. Familie-værelser i hovedbygningen har en dobbeltseng og to sovesofaer. Familie-værelser i bungalow-delen har en dobbeltseng og to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition styres centralt. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28-36 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.