Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Bay room for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Nyt, rent, god mad, masser af plads ved de 2 pools
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 650 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cook's Club Corfu tilbyder luksuriøs minimalistisk stil, hvor lyse jordfarver og fine træsorter er gennemgående. Velkommen til en moderne, urban atmosfære! Det er det oplagte hotel på Korfu for dig, der rejser uden børn og gerne vil bo på et lækkert hotel, hvor god mad og lækre cocktails er i fokus, og hvor håndplukkede DJs fra hele verden spiller musik fra morgen til aften.

Du skal være 16 år eller ældre for at bo på Cook's Club Corfu. Hvis du foretrækker at svømme i havet, kan du dyppe tæerne ved den nærmeste strand ved Komeno Bay. Inden for bekvem gåafstand finder du butikker, barer og restauranter.

Pænt poolområde med pool, solstole, parasoller, poolhåndklæder og poolbar, der serverer drinks og spiller musik fra kl. 10.00-17.00.

Cook's Club har tre restauranter, i Cantina spiser du en lækker og sund morgenmadsbuffet, kontinental morgenmad samt frokost og aftensmad fra en fast menu inspireret af køkkener i Asien og traditionelt græsk køkken. À la carte-restauranten Campiello serverer klassiske retter fra Korfu med et twist, og til sommeren 2024 åbner restauranten Smoke Grill, der serverer grillretter a la carte. Bordreservation er påkrævet i á la carte-restauranterne. I Captains Cooks poolbar kan du nyde lettere retter og en drink. Lobbybar.

Hotellet har spa med sauna og hammam samt mulighed for massage og skønne behandlinger - alt sammen mod betaling. Du kan deltage i yoga, pilates og aerobic klasser - personlig træner mod betaling. Tennis, personlig træner mod betaling. Underholdning og overraskelsesfester flere gange om ugen. Hver aften er der DJ i Captain Cook's Bar. Vil du udforske lokalområdet, udlejer hotellet cykler.

Wifi overalt på hotellet. Roomservice kl. 06.00-01.00. Kiosk og butik. Hotellet er kontantfrit. Ca. 750 meter til Gouvia og til Gouvia Beach ca. 650 meter. En trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Ca. 6 kilometer i bil til Korfu by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmad i restauranten Cantina, kl. 05.00-07.00
  • Morgenmadsbuffet i restauranten Cantina, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental morgenmadsbuffet i restauranten Cantina, kl. 10.00-11.00
  • Til sommer 2024 indgår frokost i Captain Cook's poolbar, kl. 11.00-17.00
  • "All Day Dining" fra en fast (begrænset) menu i restauranten Cantina, kl. 12.30-19.00
  • Middag, fra fast menu i restauranten Cantina, kl. 19.00-21.30
  • En middag pr. ophold i a la carte-restauranten Campiello, kl. 19.00-22.30
  • Til sommer 2024 indgår også en middag pr. ophold på a la carte-restauranten Smoke Grill, kl. 19.00-22.30
  • Lokale og udvalgte internationale forfriskninger, øl, vin og drinks i nogle af hotellets barer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter med velsmagende mad, stort og skønt spa samt et fitnessrum. Poolområdet har en infinity-pool med smuk udsigt og frodige omgivelser, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.