Kontokali Bay

  • • God beliggenhed
  • • Tilkøb hel- eller halvpension

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Poolområdet er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk hotel - alt fungerede tip top.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kontokali Bay ligger ved kysten, ca. 6 km fra Korfu by. Her findes et skønt poolområde. Separat børnepool der ligger lidt væk fra hovedpoolen og de andre faciliteter. Solstole og parasoller. Indendørs pool. Fire restauranter. Hovedrestauranten Horizon med middelhavsbuffet, som serverer morgenmad og middag. Strandtavernen Marina. A la carte-restauranten Asterias serverer morgenmad og middag. Strandrestauranten Paréa serverer græsk mezé, frokost og middag. To barer: Panorama i lobbyen og Alegro på stranden. Livemusik og underholdning hver aften. Hovedrestauranten Horizon har en separat del for voksne, når der er flest gæster i restauranten.

Spa som er gratis for hotellets gæster. I spaen er der opvarmet pool, jacuzzi, sauna, dampbad, et fitnesscenter og et relax-område. Spaen har 11 forskellige værelser, heraf et større værelse for par, og tilbyder forskellige behandlinger og massage, body wraps og aromaterapi mod betaling. Spaen har også et nyt wellness-koncept med bl.a. kostvejledning og behandlinger med organiske produkter. Der er kun adgang for gæster over 16 år i spaen.

Børneklub (i hotellets regi) og en legeplads. Gratis bordtennis, dart og beach volley. Dagsprogram med bl.a. gratis yoga, streching, aerobics, hiking og tennis (mod betaling om aftenen). Vandsportsaktiviteter og billard mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Gratis hotelbus til Korfu by t/r hver dag, plads skal reserveres i receptionen. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middagsbuffet)

Middag kan udskiftes til frokost i halvpension.

Værd at vide

  • Hotellet er ISO 22000:2005-certificeret. Certificeringen vedrører fødevaresikkerhed.
  • Hotellets strand er blevet tildelt den internationale miljøpris fra Blå Flag. Dette betyder, at den opfylder visse kriterier, der vedrører vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation.

Alle hoteller i Gouvia & Kontokali

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.