Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter med velsmagende mad, stort og skønt spa samt et fitnessrum. Poolområdet har en infinity-pool med smuk udsigt og frodige omgivelser, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Selve området og strand var skønt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det luksuriøse hotel Kontokali Bay ligger ved kysten omkring seks kilometer fra Korfu by. Dejligt poolområde med solstole og parasoller . Separat børnepool i området omkring børneklubben, som ligger et stykke fra hovedpoolen og andre faciliteter. Pool- og strandhåndklæder indgår. Indendørs pool.

Hotellets strand er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Udmærkelsen betyder vandkvalitet, god badesikkerhed, god miljøinformation til besøgende, korrekt behandling af den lokale natur og flere andre miljø- og kvalitetskriterier. Blå Flag er et af verdens mest anerkendte miljømærker, der tildeles strande, lystbådehavne og bæredygtige bådturismeoperatører.

Der er fire restauranter på hotellet. Buffetrestauranten Horizon serverer morgenmad og middag, Taverna Marina ved stranden, à la carte-restauranten Asterias serverer middag, og strandrestauranten Paréa serverer græsk meze til frokost og middag. To barer, Panorama i lobbyen og Alegro på stranden. Livemusik og underholdning hver aften. Hotellet er ISO 22000:2005 certificeret. Certificeringen vedrører fødevaresikkerhed.

I hotellets spa er du velkommen til gratis at benytte sauna, dampbad, jacuzzi og den opvarmede indendørs pool, fitnessrum og afslapningsrum, spabehandlinger mod betaling.

Der er også et wellness-koncept med blandt andet kostråd og behandlinger med økologiske produkter. Du skal være 16 år eller ældre for at benytte hotellets spa.

Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Aktiviteter såsom bordtennis, dart og beachvolley er inkluderet. Du kan også dyrke yoga, stretching, aerobic, vandreture og tennis (belysning mod betaling). Vandsport og billard mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Hotellet tilbyder transport til og fra Korfu by hver dag, bussen forlader hotellet kl 09.30 og retur fra Korfu by kl 13.30

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middagsbuffet)

Vær opmærksom på

Billederne af dobbeltværelserne med havudsigt, som er ved at blive renoveret til sommer, er skitsetegninger og vil blive opdateret, så snart Apollo modtager rigtige billeder fra hotellet. Skitserne kan afvige fra virkeligheden.

Alle hoteller i Gouvia & Kontokali

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.