Apolis (Karpathos)

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1-2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten til havet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apolis er et frisk hotel, der er bygget som en lille landsby, med huse i forskellige farver. Stort poolområde med fantastisk udsigt over havet. Saltvandspool med børneafdeling samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet.

Hotellet har et lille fitnessrum. Billard mod betaling. Legeplads.

Gratis wifi. Trafikken i nærheden af hotellet kan i nogle værelser opfattes som forstyrrende. Trapper og niveauforskelle inden for hotelområdet og for at nå stranden og centrum.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag)

Til frokost og middag er der et udvalg af forretter og hovedretter man kan vælge imellem.

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Vi er meget glade og stolte af at kunne fortælle, at populære Aegean Village på Karpathos nu slutter sig til vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Her bliver du mødt af en afslappet atmosfære, et nybygget fitnessrum, yoga flere gange om ugen og mulighed for ægte ferieluksus i nybyggede deluxe-suiter med privat pool.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.

Sophia

På Hotel Sophia i Amopi på Karpathos venter en rolig og afslappet ferie med en familiær atmosfære. Hotellet, som har et hyggeligt poolområde, ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden.