Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved floden Archeons. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roligt lille sted med super service og god mad.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pegasus Pension ligger lige ved floden Archeon og her er der et poolområde med en pool, der har en børnesektion (ca. 80 centimeter dyb) samt solstole og parasoller. Poolbar. Restaurant og lobbybar.

Gratis wifi på fællesområder. Reception åben kl. 08.00-24.00. Deponering er inkluderet i receptionen. Hotellet ligger i den lille by Ammoudia, omkring 17 kilometer fra Parga by. I højsæsonen kører der lokale busser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Alle hoteller i Ammoudia

Ammos Bay

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.

Villa Andreas

Lejlighedshotellet Villa Andreas ligger i kort gåafstand fra strand og centrum i Ammoudia. Her bor du i lejligheder med mulighed for selv at lave mad. På de dage hvor du vil bytte stranden ud med pool er du velkommen til at anvende poolen på nabohotellet Ammos Bay.