Ammos Bay

  • • Pænt strandhotel
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet
  • • Gratis wifi på værelset

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 82 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ammos Bay er et pænt strandhotel i Ammoudia. Her er et hyggeligt poolområde som har solstole og parasoller samt en poolbar. Det er en à la carte-restaurant, som blandt andet serverer mezes, lækre kødretter og salater. Receptionen er åben kl. 07.00-24.00. Fra hotellet er der ca. 15 kilometer til Parga by. Lokaltrafik. I højsæsonen kører der lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller helpension inkl. drikkevarer mod tillæg. Helpension inkl. drikkevarer indebærer ubegrænset vand, sodavand, lokalt øl eller husets vin til frokost og middag.

Alle hoteller i Ammoudia

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved Archeons flod udmunding. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Villa Andreas

Lejlighedshotellet Villa Andreas ligger i kort gåafstand fra strand og centrum i Ammoudia. Her bor du i lejligheder med mulighed for selv at lave mad. På de dage hvor du vil bytte stranden ud med pool er du velkommen til at anvende poolen på nabohotellet Ammos Bay.

Paradise Ammoudia

På dette hotel kan du nyde den skønne strandbeliggenhed i nærheden af den fine Archeons flodmunding. Her kan du holde en skøn afslappende ferie, og poolområdet bliver hurtigt dit favoritsted. Slap af i den eksotiske blomstrende have og nyd ferien i fulde drag.

Eleni Ammoudia

Hotel Eleni Ammoudia ligger kun en kort gåtur fra stranden i den lille by Ammoudia, ca. 17 kilometer fra parga by. Morgenen kan du med fordel starte i morgenmadsrestauranten, og derefter kan vi anbefale dig at leje bil for at se denne del af Grækenland på den bedste måde. På hotellet er der gratis parkeringsplads for hotellets gæster.