Ammos Bay

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Enkeltværelse for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget venligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 88 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ammos Bay er et pænt strandhotel i Ammoudia. Her er et hyggeligt poolområde som har solstole og parasoller samt en poolbar. Det er en à la carte-restaurant, som blandt andet serverer mezes, lækre kødretter og salater.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben fra tidligt morgen til midnat. Fra hotellet er der ca. 15 kilometer til Parga by. I højsæsonen kører der lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Vær opmærksom på

Det er ikke muligt at booke enkeltværelser for sommeren 2025.

Alle hoteller i Ammoudia

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved floden Archeons. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Villa Andreas

Villa Andreas ligger en kort gåtur fra stranden og centrum af Ammoudia. Du bor i lejligheder med egen forplejning eller i fine deluxe- eller superior-værelser hvor morgenmad indgår. På de dage, hvor du vil skifte stranden ud med sjov ved poolen, er du velkommen til at bruge poolen på nabohotellet Ammos Bay.

Eleni Ammoudia

Hotel Eleni Ammoudia ligger kun en kort gåtur fra stranden i den lille by Ammoudia, ca. 17 kilometer fra parga by. Morgenen kan du med fordel starte i morgenmadsrestauranten, og derefter kan vi anbefale dig at leje bil for at se denne del af Grækenland på den bedste måde. På hotellet er der gratis parkeringsplads for hotellets gæster.

Zeus Paradise

Zeus Paradise ligger kun få skridt fra den smukke strand i Ammoudia og tæt på udmundingen af Archeon-floden. Her kan du holde en komfortabel ferie, og poolområdet vil helt sikkert blive et populært indslag. Slap af i den blomstrende have, og nyd din ferie i fulde drag.