Villa Andreas

  • • Nær stranden
  • • Gåafstand til taverner
  • • Gratis wifi i fællesområder

Lejlighedshotellet Villa Andreas ligger i kort gåafstand fra strand og centrum i Ammoudia. Her bor du i lejligheder med mulighed for selv at lave mad. På de dage hvor du vil bytte stranden ud med pool er du velkommen til at anvende poolen på nabohotellet Ammos Bay.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Sengen Balkonen Air condition
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hyggelige Villa Andreas ligger i gåafstand fra sandstranden i Ammoudia. Caféer og taverner i centrum ligger også indenfor gåafstand. Reception med begrænsede åbningstider (ca. kl. 08.00-15.00). Gratis wifi på fællesområder.

Hotellets gæster er velkomne til at anvende poolen på det nærliggende hotel Ammos Bay, der åbner 7. juni 2021 (ca. 80 meter fra Villa Andreas). Ca. 15 km til Parga. Lokaltrafik. I højsæsonen kører der lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg. Morgenmaden serveres på nabohotellet Ammos Bay (der åbner 7. juni 2021).

Værd at vide

Der er ingen elevator på hotellet.

Alle hoteller i Ammoudia

Ammos Bay

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved Archeons flod udmunding. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Paradise Ammoudia

På dette hotel kan du nyde den skønne strandbeliggenhed i nærheden af den fine Archeons flodmunding. Her kan du holde en skøn afslappende ferie, og poolområdet bliver hurtigt dit favoritsted. Slap af i den eksotiske blomstrende have og nyd ferien i fulde drag.

Eleni Ammoudia

Hotel Eleni Ammoudia ligger kun en kort gåtur fra stranden i den lille by Ammoudia, ca. 17 kilometer fra parga by. Morgenen kan du med fordel starte i morgenmadsrestauranten, og derefter kan vi anbefale dig at leje bil for at se denne del af Grækenland på den bedste måde. På hotellet er der gratis parkeringsplads for hotellets gæster.