Pegasus Pension

  • • Nær centrum
  • • Ved god sandstrand
  • • Poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved Archeons flod udmunding. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed servis venlighed fantastisk køkken overdådig store portioner og lækre rigtigt grækenland
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Pegasus pension er der et poolområde med børnesektion (ca. 80 cm dyb) samt solstole og parasoller. Poolbar. Restaurant og lobbybar. Gratis wifi på fællesområder. Reception er åben kl. 08.00-24.00. Gratis deponering i receptionen. Lokaltrafik. Hotellet ligger i den lille by Ammoudia, ca. 17 kilometer til Parga by. I højsæsonen kører der lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Enkel morgenmad.

Alle hoteller i Ammoudia

Ammos Bay

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.

Villa Andreas

Lejlighedshotellet Villa Andreas ligger i kort gåafstand fra strand og centrum i Ammoudia. Her bor du i lejligheder med mulighed for selv at lave mad. På de dage hvor du vil bytte stranden ud med pool er du velkommen til at anvende poolen på nabohotellet Ammos Bay.

Paradise Ammoudia

På dette hotel kan du nyde den skønne strandbeliggenhed i nærheden af den fine Archeons flodmunding. Her kan du holde en skøn afslappende ferie, og poolområdet bliver hurtigt dit favoritsted. Slap af i den eksotiske blomstrende have og nyd ferien i fulde drag.