Eleni Ammoudia

Hotel Eleni Ammoudia ligger kun en kort gåtur fra stranden i den lille by Ammoudia, ca. 17 kilometer fra parga by. Morgenen kan du med fordel starte i morgenmadsrestauranten, og derefter kan vi anbefale dig at leje bil for at se denne del af Grækenland på den bedste måde. På hotellet er der gratis parkeringsplads for hotellets gæster.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 5 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gæster på Hotel Eleni er velkomne til at bruge faciliteterne på nabohotellet Paradise Hotel, som ligger ca. 50 meter væk. Der er et frodigt poolområde med parasoller, poolbar og en børneafdeling i poolen.

Gratis wifi på fællesområder. Deponering er tilgængeligt i receptionen mod et gebyr. Receptionen har begrænsede åbningstider, ca. kl. 06.00-24.00. I højsæsonen kører der lokale busser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Ammoudia

Ammos Bay

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved floden Archeons. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Villa Andreas

Villa Andreas ligger en kort gåtur fra stranden og centrum af Ammoudia. Du bor i lejligheder med egen forplejning eller i fine deluxe- eller superior-værelser hvor morgenmad indgår. På de dage, hvor du vil skifte stranden ud med sjov ved poolen, er du velkommen til at bruge poolen på nabohotellet Ammos Bay.

Zeus Paradise

Zeus Paradise ligger kun få skridt fra den smukke strand i Ammoudia og tæt på udmundingen af Archeon-floden. Her kan du holde en komfortabel ferie, og poolområdet vil helt sikkert blive et populært indslag. Slap af i den blomstrende have, og nyd din ferie i fulde drag.