Eleni Ammoudia

Hotel Eleni Ammoudia ligger kun en kort gåtur fra stranden i den lille by Ammoudia, ca. 17 kilometer fra parga by. Morgenen kan du med fordel starte i morgenmadsrestauranten, og derefter kan vi anbefale dig at leje bil for at se denne del af Grækenland på den bedste måde. På hotellet er der gratis parkeringsplads for hotellets gæster.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer eller 2-4 personer eller 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gæster på hotel Eleni Ammoudia er velkomne til at benytte faciliteterne på nabohotellet Paradise Hotel ca. 50 meter væk. Her er et frodigt poolområde med parasoller, poolbar og børnesektion i poolen.

Receptionen har begrænsede åbningstider. Deponering mod betaling i receptionen. Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik. I højsæsonen kører der lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Alle hoteller i Ammoudia

Ammos Bay

Hotel Ammos Bay er et strandnært hotel, hvor der er skruet helt op for feriehyggen i denne lille fiskerby Ammoudia. Du bor nær stranden og centrum. Hotellets poolområde bliver hurtigt din favoritplads, og i restauranten kan du smage græske mezes.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et enkelt lille hotel ved Archeons flod udmunding. Herfra er du nær den gode sandstrand såvel som til Ammoudia centrum. På hotellet er et poolområde, og morgenmad indgår i prisen.

Villa Andreas

Lejlighedshotellet Villa Andreas ligger i kort gåafstand fra strand og centrum i Ammoudia. Her bor du i lejligheder med mulighed for selv at lave mad. På de dage hvor du vil bytte stranden ud med pool er du velkommen til at anvende poolen på nabohotellet Ammos Bay.

Paradise Ammoudia

På dette hotel kan du nyde den skønne strandbeliggenhed i nærheden af den fine Archeons flodmunding. Her kan du holde en skøn afslappende ferie, og poolområdet bliver hurtigt dit favoritsted. Slap af i den eksotiske blomstrende have og nyd ferien i fulde drag.