Marilena

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Blot nogle meter fra havets krystalklare vand ligger det moderne lejlighedshotel Marilena. Hotellet er et godt udgangspunkt for udflugter på Alonissos.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer, 1-3 personer eller 2-4 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, tæt på strand og by, prisen (dog afbudsrejse/60% rabat - ville ikke have været glad hvi...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 22 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 850 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det fine lejlighedshotel Marilena ligger på skråningen mod Roussoum Gialos-stranden og byder på en smuk udsigt over både hav og grønne områder.

Gratis wifi i receptionen, som har begrænsede åbningstider

Langs den lyse stenstrand er der flere små taverner og barer. Vandet er krystalklart og lokker til skønne svømmeture og snorkling. Perfekt beliggenhed nær centrum af Patitiri med restauranter og butikker, hvortil der er ca. 850 meter.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Alonissos

4 Epoches

Hotel 4 Epoches har en god beliggenhed med Steni Valas centrum lige udenfor døren og blot 300 meter til småstensstranden Glyfa. På hotellet er der både pool og morgenmadsrestaurant.

Ilias

Har en hyggelig beliggenhed overfor havnen i Patitiri hvor du finder taverner, barer og caféer langs havnepromenaden. I de små men hyggelige lejligheder, er der alt du skal bruge for selv at kunne lave dine favorit retter. Efter en god middag kan du tage de få skridt ned til stranden og nyde en velfortjent aftendukkert.

Paradise Alonissos

Familieejet hotel med skøn udsigt over det krystalklare vand. Ved poolområdet behøver du aldrig være sulten – her er der en poolbar som serverer enkle retter. På terrassen kan du sidde længe, og nyde en kop kaffe og se ud over havet.

Hippocampus

Hippocampus er et lille familieejet hotel beliggende højt i den charmerende lille by Votsi på Alonissos. Her bor du i lejligheder med gåafstand til hyggelige taverner og caféer.

Elena

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.

Nereides Alonissos

Pænt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Patitiri. Ved poolområdet kan du nyde afslappende dage i de skønne solstole. De moderne lejligheder har både wifi og tv.

Gorgona

Gorgona er et enkelt lejlighedshotel nær den fine lille strand Rousoum Gialos på Alonissos og nær centrum med fine taverner og caféer. Book en 1-værelses lejlighed superior og nyd skøn havudsigt på ferien.

Pension Votsi

Pension Votsi ligger i rolige omgivelser med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, lige ovenfor den idylliske fiskerhavn i byen Votsi på Alonissos. Hotellet har en dejlig terrasse, hvor du kan sætte dig ned og få noget forfriskende at drikke og måske læse en bog eller bare slappe af i hængekøjerne.