Elena

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 6 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elena er et lejlighedshotel med en rolig og venlig atmosfære. Det er et familiedrevet hotel, og ejerne gør alt, hvad de kan, for at gøre dit ophold behageligt og dejligt. Uanset om du har brug for en base for en vandreferie, et ophold med alle bekvemmeligheder lige udenfor døren eller bare et sted at slappe af, vil de varmt byde dig velkommen.

Ved det lille poolområde er der solstole og parasoller. Hvis du foretrækker at besøge stranden, er den nærmeste strand kun få minutters gang væk.

Stenstranden Roussoum Yalos ligger kun ca. 20 minutter til fods fra Elena, og strandene i Mikros Mourtias og Megalos Mourtias på den sydlige del af øen ligger ca. 10 minutters kørsel væk. De to strande er stenstrande med krystalklart vand, og her finder du også lokale restauranter. Det er ca. 800 meter til øens centrale havn, hvor der er bådture til marine parken, nærliggende øer og de mindre tilgængelige strande. Det nærmeste centrum af Patitiri ligger kun omkring 300 meter væk, og der er flere gode restauranter. Trapper og niveauforskelle både på hotellet og udenfor hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.