Elena

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Yderst venlig service. Fin lejlighed. Og rengøring i top.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elena er et lejlighedshotel med en rolig og venlig atmosfære. Det er et familiedrevet hotel, og ejerne gør alt, hvad de kan, for at gøre dit ophold behageligt og dejligt. Uanset om du har brug for en base for en vandreferie, et ophold med alle bekvemmeligheder lige udenfor døren eller bare et sted at slappe af, vil de varmt byde dig velkommen.

Ved det lille poolområde er der solstole og parasoller. Hvis du foretrækker at besøge stranden, er den nærmeste strand kun få minutters gang væk.

Trapper og niveauforskelle både på hotellet og udenfor hotellet. Stenstranden Roussoum Yalos ligger kun ca. 20 minutter til fods fra Elena, og strandene i Mikros Mourtias og Megalos Mourtias på den sydlige del af øen ligger ca. 10 minutters kørsel væk. De to strande er stenstrande med krystalklart vand, og her finder du også lokale restauranter. Det er ca. 800 meter til øens centrale havn, hvor der er bådture til marine parken, nærliggende øer og de mindre tilgængelige strande. Det nærmeste centrum af Patitiri ligger kun omkring 300 meter væk, og der er flere gode restauranter.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Alonissos

4 Epoches

Hotel 4 Epoches har en god beliggenhed med Steni Valas centrum lige udenfor døren og blot 300 meter til småstensstranden Glyfa. På hotellet er der både pool og morgenmadsrestaurant.

Ilias

Har en hyggelig beliggenhed overfor havnen i Patitiri hvor du finder taverner, barer og caféer langs havnepromenaden. I de små men hyggelige lejligheder, er der alt du skal bruge for selv at kunne lave dine favorit retter. Efter en god middag kan du tage de få skridt ned til stranden og nyde en velfortjent aftendukkert.

Paradise (Alonissos)

Familieejet hotel med skøn udsigt over det krystalklare vand. Ved poolområdet behøver du aldrig være sulten – her er der en poolbar som serverer enkle retter. På terrassen kan du sidde længe, og nyde en kop kaffe og se ud over havet.

Hippocampus

Hippocampus er et lille familieejet hotel beliggende højt i den charmerende lille by Votsi på Alonissos. Her bor du i lejligheder med gåafstand til hyggelige taverner og caféer.

Atrium Alonissos

Det charmerende hotel Atrium Alonissos er beliggende højt ovenfor havnebyen Patitiri på den pittoreske ø Alonissos. Her findes to pools og en poolbar med smuk udsigt over Det Ægæiske Hav.

Nereides Alonissos

Pænt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Patitiri. Ved poolområdet kan du nyde afslappende dage i de skønne solstole. De moderne lejligheder har både wifi og tv.

Alkyon Alonissos

Alkyon Alonissos ligger lige over havnen i Alonissos, og her kan du nyde morgenmaden, mens sejlbådene gynger i havet. Rundt om hjørnet finder du taverner med alt det gode, det græske køkken har at byde på.

Gorgona

Gorgona er et enkelt lejlighedshotel nær den fine lille strand Rousoum Gialos på Alonissos og nær centrum med fine taverner og caféer. Book en 1-værelses superior lejlighed og nyd skøn havudsigt på ferien.

Milia Bay

Milia Bay ligger perfekt lige over havet på øen Alonissos. Øen hører til Sporadernes øhav med øerne Skiathos, Skopelos og Skyros. Hotellet ligger i smukke frodige omgivelser, og du bor i lejligheder. Hotelområdet har pool og smuk havudsigt.

Marilena

Blot nogle meter fra havets krystalklare vand ligger det moderne lejlighedshotel Marilena. Hotellet er et godt udgangspunkt for udflugter på Alonissos.