Ilias

Har en hyggelig beliggenhed overfor havnen i Patitiri hvor du finder taverner, barer og caféer langs havnepromenaden. I de små men hyggelige lejligheder, er der alt du skal bruge for selv at kunne lave dine favorit retter. Efter en god middag kan du tage de få skridt ned til stranden og nyde en velfortjent aftendukkert.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rolig, men central beliggenhed uden gadestøj og havde privatlivsfred, men stadig hyggelig kontakt...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 61 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ilias er et mindre hotel, som ligger i rolige omgivelser på en bakke ovenfor havnen i Patitiri. Ejeren bor på hotelområdet og er ofte at finde.

Gratis wifi på fællesområder. Stranden ligger ca. 300 meter fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår..

Alle hoteller i Alonissos

4 Epoches

Hotel 4 Epoches har en god beliggenhed med Steni Valas centrum lige udenfor døren og blot 300 meter til småstensstranden Glyfa. På hotellet er der både pool og morgenmadsrestaurant.

Paradise Alonissos

Familieejet hotel med skøn udsigt over det krystalklare vand. Ved poolområdet behøver du aldrig være sulten – her er der en poolbar som serverer enkle retter. På terrassen kan du sidde længe, og nyde en kop kaffe og se ud over havet.

Hippocampus

Hippocampus er et lille familieejet hotel beliggende højt i den charmerende lille by Votsi på Alonissos. Her bor du i lejligheder med gåafstand til hyggelige taverner og caféer.

Elena

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.

Nereides Alonissos

Pænt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Patitiri. Ved poolområdet kan du nyde afslappende dage i de skønne solstole. De moderne lejligheder har både wifi og tv.

Gorgona

Gorgona er et enkelt lejlighedshotel nær den fine lille strand Rousoum Gialos på Alonissos og nær centrum med fine taverner og caféer. Book en 1-værelses lejlighed superior og nyd skøn havudsigt på ferien.

Marilena

Blot nogle meter fra havets krystalklare vand ligger det moderne lejlighedshotel Marilena. Hotellet er et godt udgangspunkt for udflugter på Alonissos.

Pension Votsi

Pension Votsi ligger i rolige omgivelser med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, lige ovenfor den idylliske fiskerhavn i byen Votsi på Alonissos. Hotellet har en dejlig terrasse, hvor du kan sætte dig ned og få noget forfriskende at drikke og måske læse en bog eller bare slappe af i hængekøjerne.