Ilias

  • • Hyggelig beliggenhed
  • • Gratis wifi
  • • Overfor havnen
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Har en hyggelig beliggenhed overfor havnen i Patitiri hvor du finder taverner, barer og caféer langs havnepromenaden. I de små men hyggelige lejligheder, er der alt du skal bruge for selv at kunne lave dine favorit retter. Efter en god middag kan du tage de få skridt ned til stranden og nyde en velfortjent aftendukkert.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøring og skift af håndklæder, viskestykke & karklud. Meget rart og imødekommende værtspar. De...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 58 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ilias er et lille hotel, som ligger i rolige omgivelser på en bakke overfor havnen i Patitiri. Ejeren bor på hotelområdet og er ofte tilgængelig. Gratis wifi på fællesområder. Stranden ligger ca. 300 meter fra hotellet. Ingen trafik.

Måltider

Ingen.

Alle hoteller i Alonissos

4 Epoches

Hotel 4 Epoches har en god beliggenhed med Steni Valas centrum lige udenfor døren og blot 300 meter til småstensstranden Glyfa. På hotellet er der pool, morgenmadsrestaurant og gratis wifi.

Paradise (Alonissos)

Familieejet hotel med skøn udsigt over det krystalklare vand. Ved poolområdet behøver du aldrig være sulten – her er der en poolbar som serverer enkle retter. På terrassen kan du sidde længe, og nyde en kop kaffe og se ud over havet.

Hippocampus

Hippocampus er et lille familieejet hotel beliggende højt i den charmerende lille by Votsi på Alonissos. Her bor du i lejligheder med gåafstand til hyggelige taverner og caféer.

Elena

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.

Atrium Alonissos

Det charmerende hotel Atrium Alonissos er beliggende højt ovenfor havnebyen Patitiri på den pittoreske ø Alonissos. Her findes to pools og en poolbar med smuk udsigt over Det Ægæiske Hav.

Nereides (Alonissos)

Pænt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Patitiri. Ved poolområdet kan du nyde afslappende dage i de skønne solstole. De moderne lejligheder har både wifi og tv.