Hippocampus

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hippocampus er et lille familieejet hotel beliggende højt i den charmerende lille by Votsi på Alonissos. Her bor du i lejligheder med gåafstand til hyggelige taverner og caféer.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værtindens venlighed og omsorg.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 19 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lille familieejet lejlighedshotel højt beliggende i rolige omgivelser. Her bor du nær havnen i Votsi på Alonissos og har gåafstand til stranden, minimarkeder og nogle taverner.

Receptionen er åben kl. 06.00-24.00. Vaskemaskine og strygerum.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Alonissos

4 Epoches

Hotel 4 Epoches har en god beliggenhed med Steni Valas centrum lige udenfor døren og blot 300 meter til småstensstranden Glyfa. På hotellet er der både pool og morgenmadsrestaurant.

Ilias

Har en hyggelig beliggenhed overfor havnen i Patitiri hvor du finder taverner, barer og caféer langs havnepromenaden. I de små men hyggelige lejligheder, er der alt du skal bruge for selv at kunne lave dine favorit retter. Efter en god middag kan du tage de få skridt ned til stranden og nyde en velfortjent aftendukkert.

Paradise (Alonissos)

Familieejet hotel med skøn udsigt over det krystalklare vand. Ved poolområdet behøver du aldrig være sulten – her er der en poolbar som serverer enkle retter. På terrassen kan du sidde længe, og nyde en kop kaffe og se ud over havet.

Elena

Elena er et familieejet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe af i en solstol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellet ligger i gåafstand fra både byens centrum og havn samt til stranden.

Atrium Alonissos

Det charmerende hotel Atrium Alonissos er beliggende højt ovenfor havnebyen Patitiri på den pittoreske ø Alonissos. Her findes to pools og en poolbar med smuk udsigt over Det Ægæiske Hav.

Nereides Alonissos

Pænt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Patitiri. Ved poolområdet kan du nyde afslappende dage i de skønne solstole. De moderne lejligheder har både wifi og tv.

Alkyon Alonissos

Alkyon Alonissos ligger lige over havnen i Alonissos, og her kan du nyde morgenmaden, mens sejlbådene gynger i havet. Rundt om hjørnet finder du taverner med alt det gode, det græske køkken har at byde på.

Gorgona

Gorgona er et enkelt lejlighedshotel nær den fine lille strand Rousoum Gialos på Alonissos og nær centrum med fine taverner og caféer. Book en 1-værelses superior lejlighed og nyd skøn havudsigt på ferien.

Milia Bay

Milia Bay ligger perfekt lige over havet på øen Alonissos. Øen hører til Sporadernes øhav med øerne Skiathos, Skopelos og Skyros. Hotellet ligger i smukke frodige omgivelser, og du bor i lejligheder. Hotelområdet har pool og smuk havudsigt.

Marilena

Blot nogle meter fra havets krystalklare vand ligger det moderne lejlighedshotel Marilena. Hotellet er et godt udgangspunkt for udflugter på Alonissos.