Pickalbatros Blu Spa Resort

apollo mondo duo

 • * For gæster over 16 år
 • * All Inclusive indgår
 • * Egen spa

På Apollo Mondo Duo-hotellet Pickalbatros Blu Spa Resort i Hurghada kan du virkelig læne dig tilbage og nyde et roligt og afslappende miljø. Gæster over 16 er velkomne her, og All Inclusive indgår i prisen - perfekt til dem, der ønsker en bekvem ferie!


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rigtig god service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet Pickalbatros Blu Spa Resort i Hurghada byder gæster over 16 år velkommen, og her er du tæt på et forfriskende bad i havet. Hotellet har i alt seks pools, og den lange og lavvandede sandstrand og Det Røde Hav ligger lige under hotellet. Solstole og parasoller er ved alle pools og på stranden, hvor du også finder toiletter, omklædningsrum og brusere. Poolhåndklæder kan lånes.

Tæt på god mad
Her er der lagt op til en behagelig ferie, All Inclusive indgår i prisen. Alfredo Restaurant & Bar serverer mad med smag fra Italien og til middag kan du nyde asiatiske fusionsretter i Blu Lounge & Restaurant. Culina kan beskrives som en orientalsk fiskerestaurant, hvor maden ledsages af en smuk udsigt over Det Røde Hav. Golden Lounge er stedet for feinschmeckere, nyd et internationalt køkken til middag. Reservation er påkrævet. Der er en bar i lobbyen og Alfredo Café ved poolen.

Træning og velvære
Hos Albatros Blu Spa kan du dyrke yoga 3-5 gange om ugen med vores uddannede Apollo-instruktører. I hotellets spa er der også et fitnessrum, hvor du kan træne på egen hånd. Der er en multicourt og tennisbaner, hvor du kan udfordre dit rejseselskab til en kamp. Billard og minigolf tilbydes også mod betaling for dem, der ønsker at være aktive uden at svede. Hotellet har en spa og en skønhedssalon, der tilbyder en række dejlige behandlinger mod betaling. Hotellet har i alt seks pools, herunder en opvarmet indendørs pool i hotellets spa, der kan benyttes gratis. Ved poolområdet er der fem pools, hvoraf den ene har tre separate boblebade, der er opvarmet til 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr.

Fordele i hotellets spa
Apollos gæster får forskellige fordele i hotellets spa. Alle gæster, uanset hvilken værelsestype du bor i, får en hel dag i sauna, jacuzzi eller dampbad plus 15% rabat på alle spabehandlinger. Hvis du bor i et deluxe-værelse plus eller superior-værelse, er yderligere fordele inkluderet, se den respektive værelsesbeskrivelse.

Oplev omgivelserne
I Hurghada kan du opleve det egyptiske hverdagsliv med et travlt folkeliv, gademarkeder og butikker i El Dahar, Old Town. Det naturlige samlingspunkt er dog ved den nye lystbådehavn nær centrum af Sekalla og langs den smukke havnepromenade er der et afslappet natteliv med cafeer og butikker. Langs Village Road i det nye distrikt, kun 500 meter fra hotellet, er der flere gode restauranter og barer og masser af prisvenlige små butikker at slentre igennem.

Der er også et liv under Det Røde Havs overflade, som bør opleves. Der er gode muligheder for både snorkling og dykning i Hurghada, og uanset om du er nybegynder eller øvet, er der steder, udflugter og kurser for alle niveauer. Vil du have en dejlig dag til søs med snorkling fra en smuk strand - tag med på udflugten til paradisstranden Mahmya.

Og gå ikke glip af muligheden for at besøge de fantastiske gamle levn af Cairo eller Luxor. I Luxor er der unikke templer at besøge, og Kongernes Dal med Tutankhamons grav. Og vidste du, at Keops-pyramiden i Gisa uden for Kairo er det eneste af verdens syv vidundere, der stadig står?

Inkluderet i Apollo Mondo Duo på Albatros Blu Spa

 • Yoga 3-5 gange om ugen
 • Fitness-faciliteter
 • Wifi på hele hotellet
 • Solstole og parasoller ved poolen og stranden
 • Pool- og strandhåndklæder

Mod betaling:

 • Spa- og spabehandlinger

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Alfredo, kl. 07.00-11.00
 • Frokost i restaurant Culina, kl. 12.30-17.00
 • Snacks i restaurant Alfredo, kl. 12.30-17.00
 • Middag i restaurant Culina, kl. 18.30-21.30
 • Middag i restaurant Blue Lounge, kl. 18.30-21.30
 • Middag á la carte i restaurant Golden Lounge, kl 20.00-24.00 (reservation kræves).
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i:
 • Lobbybar, døgnet rundt
 • Healthy Bar, kl. 9.00-23.00
 • Golden Lounge Bar, kl. 17.00-02.00
 • Café Alfredo, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Fra 28. oktober 2023 til 5. april 2024 er hotellet et Apollo Mondo Duo-hotel. I perioden inden da er aldersgrænsen 16 år, men konceptdele som morgenyoga tilbydes ikke.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2023/24

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!