Alf Leila Wa Leila by Neverland

På Alf Leila Wa Leila by Neverland mødes du af dans, liv og oplevelser blandet med egyptisk gæstfrihed og glæde. Oplev spektakulære shows blandt berømte mesterværker som pyramiderne og Sfinksen, plask rundt i det store poolområde og nyd et skønt All Inclusive udvalg på hotelområdet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rigtig opvarmet pools, ikke bare 24'c men rigtig varme til børn. Over 30'c...... det var fantastisk
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 17 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alf Leila Wa Leila by Neverland er et unikt  hotel, som kombinerer en bekvem All Inclusive ferie med underholdning og fantasi. Den orientalske arkitektur og egyptisk charme giver følelsen af en svunden tid samtidig med, at du nyder moderne faciliteter og spændende aktiviteter.

Hotellet har et stort poolområde med flere pools og 2 børnepools. 2 pools er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklædeservice både ved stranden og ved poolområdet. Et stykke fra hotellet ligger stranden Dana Beach. Gratis hotelbusser til/fra stranden hver dag fra kl. 08.30-17.30 hvert 20, min. Gratis entré til vandlandet, Jungle Aqua Park, som ligger på nabohotellet, ca. 10 min. herfra. Børneklub (4-12 år) i hotellets regi. Der er en poolbar ved poolområdet.

Alf Leila Wa Leila by Neverland har et bredt All Inclusive udvalg med fire buffetrestauranter: hovedrestauranten Le Marche der serverer morgenmad, frokost og middag, den italienske restaurant La Casa, den asiatiske restaurant L´Asiatique samt en ny restaurant, der specialiserer sig i fiskeretter. Club MC ligger ved poolen og server forskellige retter og drikkevarer. Der findes også a la carte-restauranten Tagine, der serverer orientalske retter. Her er desuden 10 barer.

Kan du lide at være aktiv tilbyder hotellet gratis tennis, minigolf, fodbold og bordtennis. Vill du se mere af Det Røde Hav’s fantastiske verden under havets overflade er her et dykkercenter mod betaling. Efter træningen kan du slappe af ved spa-anlægget med sauna, hamam eller massagebehandlinger (mod betaling). Når solen er gået ned kommer de arabiske eventyr til live på det store aftenshow Fantasia som med et spektakulært lyd- og lysshow tager dig på en tur gennem Egyptens historie. Oplev pyramiderne, Sfinxen, beduiner og traditionelle dansere til tonerne af Egyptisk musik! Vil du lære mere om Egypten bør du besøge hotellets museum som viser op ca. 140 kopier af nogle af Egyptens mest berømte seværdigheder som for eksempel Thutankhamuns grav. Muséet er en god inspiration til at besøge det Egyptiske Museum i Cairo på en af vores udflugter.

Hotellets reception er åben døgnet rundt. Gratis wifi på hotellets fællesområder, hastigheden kan variere. 10 minutter til fods fra shoppingcentret Senzo Mall med både internationale og lokale butikker samt restauranter og caféer. På hotelområdet findes flere små butikker. Lyd fra flytrafik kan opfattes som forstyrrende i nogle værelser. Lyde fra aftenshows (varer ca. 1,5 time) kan opfattes som forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmad i hovedrestauranten Le Marche, kl. 07.00-11.00
 • Morgenmad i restauranten Tagine, kl. 07.00-11.00
 • Sen morgenmad i hovedrestauranten Le Marche, kl. 10.00-11.00
 • Is kl. 12.00-18.00
 • Pandekager kl. 12.30-17.00
 • Frokost i hovedrestauranten Le Marche, kl. 12.30-14.30
 • Frokost i restauranten Tagine, kl. 12.30-14.00
 • Snacks ved strandbaren på Dana Beach, kl. 12.30-14.30
 • Snacks ved restaurant Club MC, kl. 12.30-17.00
 • kager, kl. 10.00-21.00
 • Middag i hovedrestauranten Le Marche, kl. 18.30-21.00
 • Middag i den asiatiske restaurant L`Asiatique, kl. 18.30-21.00
 • Middag i den italienske restaurant La Casa, kl. 18.30-21.00
 • Middag i fiskerestauranten, kl. 18.30-21.00
 • Middag i a la carte-restauranten Tagine, kl. 18.30-21.00 (reservation er nødvendigt en dag i forvejen)
 • Sen middag i den italienske restaurant, La Casa, kl. 22.00-24.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Læskedrikke på stranden kl. 10.00-17.00
 • Entré til vandlandet, Jungle Aqua Park
 • Frokost i vandlandets "Food Court", kl. 12.30-14.30
 • Læskedrikke i vandlandets "Food Court", kl. 10.00-17.00
 • Minigolf og tennis, 30 min. pr. besøg pr. værelse

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Steigenberger Pure Lifestyle

Luksuriøse og elegante Steigenberger Pure Lifestyle er et flot hotel ved Det Røde Hav for gæster over 16 år. Her nyder du et generøst All Inclusive udbud, og du kan også benytte faciliteterne ved søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Dette giver dig mulighed for at vælge blandt 10 forskellige pools, en vandpark og flere barer og restauranter.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Albatros White Beach Resort

Populære Albatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Neverland Resort

Velkommen til Pickalbatros Neverland Resort - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista (Hurghada)

Hotel Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Beach Albatros Resort

Beach Albatros Resort ligger i solsikre Egypten lige ved en privat sandstrand i Hurghada. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner og et stort All Inclusive-udbud.

Jungle Aqua Park by Neverland

Det familievenlige hotel Jungle Aqua Park by Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Albatros Blu Spa

På Apollo Mondo Duo-hotellet Albatros Blu Spa i Hurghada kan du virkelig læne dig tilbage og nyde et roligt og afslappende miljø. Gæster over 16 er velkomne her, og All Inclusive indgår i prisen - perfekt til dem, der ønsker en bekvem ferie!